Tatar, “Kaflı önce Alevilerden özür dilesin’

Tatar, “Kaflı önce Alevilerden özür dilesin’

 CHP İlçe Başkanı Sedat Tatar, AKP Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı’nın önceki gün yapmış olduğunu ‘CHP Alevileri arka bahçesi olarak...

 

CHP İlçe Başkanı Sedat Tatar, AKP Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı’nın önceki gün yapmış olduğunu ‘CHP Alevileri arka bahçesi olarak kullandı’ açıklamasına cevap vererek, “Kaflı önce başbakanın cem evlerine cümbüş dediğini için Alevilerden özür dilesin sonra konuşsun” dedi. 

 

YÖNETİMDEN İKİ KİŞİ İSTİFA ETTİ

İlçe teşkilatında dün basın toplantısı düzenleyerek ülke ve bölge gündemiyle açıklamalarda bulunan CHP Gebze İlçe Başkanın Sedat Tatar, “1 Eylül’de Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde Gebze Belediyesi başkan aday adaylarından Yüksel Genç’in tanıtım toplantısı olacak. Bizler her zaman adaylarımızın yanındayız. 2 Eylül’de aday adayların müracaatı için son gündür. Herkesin aday adaylığı için müracaat edebileceklerini belirtiyorum. Adaylarımızın dosyalarını son tarihe sıkıştırmadan teslim etmelerini rica ediyorum.  Ana kadromuzdan 2 arkadaşımız istifa etti. Ancak bu partimiz için sıkıntı değildir olmamıştır” dedi.

 

CHP TÜM İNANÇLARA SAYGILIDIR

Adaylarımızla genç beyinlere ve tüm kesime hitaben birçok projede yer alacaklarını ifade eden Tatar, “Bünyemizde doktorundan tutunda çiftçimize kadar birçok vatandaşımızı meclis yönetimi içerisinde göreceksiniz. İddia ediyorum ki yerel seçimlerde iktidar CHP olacaktır” dedi.  Tatar, AKP İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı’nın CHP’nin Alevileri arka bahçesi olarak kullandığını yönündeki açıklamaya da tepki göstererek, “CHP olarak bizler tüm inançlara ve düşüncelere aynı mesafedeyiz. Soruyorum Cemalettin Kaflı’ya Cem evlerine cümbüş diye hitap edipte kalkıp ülkede ileri demokrasi zihniyetinden nasıl bahsediyor?  CHP olarak herkesin rahat yaşama alanı için elimizden gelenin fazlasını yapacağımıza söz veriyorum” şeklinde konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.