Taşdemir, ‘Kimseye kırgın değiliz’

Taşdemir, ‘Kimseye kırgın değiliz’

 MHP Gebze İlçe Teşkilatı haftalık olağan yönetim kurulu toplantısını, parti binasında İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, yöneticiler, AR-GE komisyonu,...

 

MHP Gebze İlçe Teşkilatı haftalık olağan yönetim kurulu toplantısını, parti binasında İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, yöneticiler, AR-GE komisyonu, mahalle ve köy temsilcileri ile çok sayıda partilinin katılımıyla gerçekleştirdi. 

İL BAŞKANIMIZLA BİR SORUNUMUZ YOK

MHP Kocaeli İl Başkanlığının MHP Gebze İlçe Teşkilatına takındığı olumsuz tavrı soran partililere bir açıklama yapan Ferit Taşdemir, “Artık her şey geride kaldı bizim kimseye olumsuz bir tavrımız zaten olmamıştı. Bayramdan önce MYK üyemiz ve Bölge Müfettişimiz Sayın Hayrettin Nuhoğlu partimizi ziyaret ettiğinde bu konularla ilgili gerekli açıklamaları yapmıştı. Ülkücüler bir ve birlik olmak zorunda buna istinaden hiçbirimizin nefsi hareket etme lüksü yok. Bizde genel merkezimizin bize verdiği temsil sorumluluğunun bilincindeyiz. Bu nedenle geçmişe dönmeden geleceğe bakıyoruz. Çok net ifade ediyorum ki MHP Gebze İlçe teşkilatı olarak il başkanlığımızın ve genel merkezimizin emrindeyiz. Zaten çok yakında İl Başkanlığımızın Gebze’de programları olacaktır. İstifa eden yönetici arkadaşlarımız için de çok açık ve net ifade ediyorum ki hepsine kapımız açık istedikleri zaman gelip toplantılarımıza katılabilirler. Biz yönetim olarak kimseye kırgın değiliz. Herkesi kucaklayıp bağrımıza basacağımızdan da hiç kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.