Tartışma kaza ile sonlanmıştı, o anlar kameraya yansıdı

Tartışma kaza ile sonlanmıştı, o anlar kameraya yansıdı

Başiskele’de seyir halinde tartışmaya başlayan iki sürücünün idarelerindeki otomobillerin kazaya karışması neticesinde 1'i ağır 5 kişi yaralanmıştı. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Başiskele D-130 Karşıyaka sapağı İstanbul istikametinde dün akşam saatlerinde bir kaza meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ö.Ö. idaresindeki 41 E 9633 plakalı Honda marka otomobil ile Ç.K. hakimiyetindeki 10 ACU 937 plakalı Fiat Marka otomobil sürücüsü arasında seyir halindeyken tartışma çıktı. Tartışma sırasında araçlar birbiriyle çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle Ö.Ö. kontrolündeki otomobil savrularak, yolcu indiren A.G. idaresindeki 41 FU 441 plakalı Mercedes marka şehirlerarası otobüs ile seramik yüklü paletlerin arasında kaldı. Ç.K. hakimiyetindeki otomobil ise aynı otobüse yandan çarptı.

 

KAZAYA İLİŞKİN İNCELEMELER SÜRÜYOR

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından Ö.Ö., K.C.S. ve S.T. sıkıştıkları yerden çıkartıldı. Sağlık ekipleri tarafından yaralı Ö.Ö., K.C.S., Ç.K. ve ismi öğrenilemeyen bir yaralı ambulansla çevre hastanelere kaldırıldı. Ağır yaralanan S.T.'nin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Öte yandan, kaza anı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, kaza yapan iki otomobilin birbirine çok yakın seyrettiği ve çarpışarak sürüklendikleri görüldü. Kazaya ilişkin incelemeler sürüyor.

 

 

Haber: İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.