“Tartar’ın görevden alınması yetmez”

 “Tartar’ın görevden alınması yetmez”

  CHP Çayırova İlçe Başkanı Selahattin Kaya'nın ortaya çıkardığı ve CHP PM üyesi Kocaeli Milletvekili Haydar Akar’ın da gündeme getirdiği...

 

 

CHP Çayırova İlçe Başkanı Selahattin Kaya'nın ortaya çıkardığı ve CHP PM üyesi Kocaeli Milletvekili Haydar Akar’ın da gündeme getirdiği Çayırova Belediyesindeki kayıtlı tapu usulsüzlüğü sonrasında Belediye Başkan Yardımcısı Refik Tartar görevinden alındı.

TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ

CHP Çayırova İlçe Başkanı Selahattin Kaya konu ile ilgili bir açıklanma yaparak sadece Tartar’ın değil, açıklamış olduğumuz diğer kişiler hakkında da soruşturma başlatılmalı “ dedi. Kaya konunun sonuna kadar takipçisi olacaklarının altını özellikle çizdi.

DİĞER İSİMLERE DE SORUŞTURMA AÇILMALI

Çayırova Belediye Başkan Yardımcısı Refik Tartar’ın görevden alındığının doğru olduğunu söyleyen Kaya, “Ancak Tartar’ın dışında açıklamış olduğumuz özel kalem müdürünün yakınlarının da haksız olarak edindikleri mallara tedbir konulmalı ve haklarında soruşturma açılmalıdır. Refik Tartar’ın bu malları edinmesinde imzası olanların da soruşturulması gerekir. Konuyla ilgili detaylı açıklamayı önümüzdeki günlerde yapacağız “ dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.