Tarımsal amaçlı kooperatiflerle toplantı

Tarımsal amaçlı kooperatiflerle toplantı

Kooperatiflerin tarımsal üretimdeki önemini vurgulamak için Kocaeli üniversitesi işbirliği ile yapılan toplantı Kocaeli Ticaret odasında gerçekleştirildi.

İlimizde üretim yapan tarımsal amaçlı kooperatiflerle işbirliğini güçlendirmek, kooperatiflerin tarımsal üretimdeki önemini vurgulamak için Kocaeli üniversitesi işbirliği ile yapılan toplantı Kocaeli Ticaret odasında gerçekleştirildi. Kocaeli İl Tarım ve Orman  Müdürü Kerim Mete’nin başkanlığında yapılan  
Toplantıda;  Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı Kırsal Hizmetler Şube Müdürlüğü birim yöneticileri ,İlimizde Tarımsal amaçlı faaliyet gösteren kooperatiflerin yönetim kurulu üyeleri,S.S Kadın Girişimci Kartepe Kadın Eli Üretim ve İşletme Kooperatifi yönetim kurulu üyeleri, hazır bulundular.
Toplantının açılışında konuşan   İl Tarım ve Orman  Müdürü Kerim Mete kooperatiflerin önemine vurgu yaparak, “Kooperatifçiliğin aynı zamanda fiziksel ve ekonomik kaynakların bir araya gelmesiyle üretimin ortaklaşa yapılmasıdır.”dedi.
Toplantı Kırsal Kalkınma Şube Müdürü Fatma Karayel, Kocaeli Üniversitesi öğretim görevlisi Dr. Bahar Aydın Can’ın Tarımsal üretimde kooperatifçiliğinin önemini vurguladığı sunumlarıyla devam etti.
Toplantı S.S Kadın Girişimci Kartepe Kadın Eli Üretim ve İşletme Kooperatifi yönetim kurulu üyesi Fatmanur Ceyhan;  Ülkemizin ve Bölgemizin ekonomisi için tarımsal kooperatifçiliğin gelişmesi önemli olduğunu ve ev kadınlarını ekonomiye dahil etmede en etkili girişim kooperatifçilik olduğunu vurgulayan konuşmasıyla sona erdi.8-062.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.