TARİHİ GÖRÜŞME BUGÜN

TARİHİ GÖRÜŞME BUGÜN

Sadık Güvenç niyetli...Top Zinnur Büyükgöz’de.

Adı Gebzespor başkanlığı için geçen Sadık Güvenç net kararını bugün Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’le yapacağı toplantı sonunda verecek. Güvenç destek sözü alırsa Başkan adaylığını resmen açıklayacak.
SÜRDÜRÜLEBİLİR EKONOMİ GARANTİSİ İSTİYOR
Bugün için Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’le toplantı yapacaklarını ve adaylık konusunun bugün netliğe kavuşacağını ifade eden Sadık Güvenç şu ifadelere yer verdi ‘ Gebzespor’un sorunlarını ne benim param ne de tek başına benim mücadelem çözemez. Yerel idare ve Gebzespor camiası destek vermezse diğerleri gibi bende sadece kendime zarar veririm. Kulübün marka değeri yerle bir olmuş durumda, bu sorun şahısların değil tüm Gebze’nin sorunudur. Altyapıdan üst yapıya yepyeni bir vizyon belirleyip, herkesin güvendiği inandığı sevdiği bir Gebzespor yaratmak gerekiyor.
TOPLU DESTEK 
Hep birlikte aynı hedef doğrultusunda ilerleyecek bir yapı oluşturmalıyız. Bu işin en önemli noktası sürdürülebilir ekonomidir. Bunun içinde toplu bir destek gerekir. 
Kulübün bir vizyon belirlemesi gerek. Gebze kent büyükleri tıpkı Kocaelispor gibi  Gebzespor’a sahip çıkmalı. Sorunlarını da kendine dert etmeli. Bizlerde onlarda aldığımız güçle Gebzespor’u doğru yönetmekle mükellef olmalıyız.
Ancak böyle olursa Gebzespor hak ettiği yerlere gelebilir diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.