Tarhan’ın il vaadi Millet İttifakı iktidarı üzerinden

Tarhan’ın il vaadi Millet İttifakı iktidarı üzerinden

Ekonomi Masası Kocaeli programı Gebze toplantısında konuşan Tahsin Tarhan, Kılıçdaroğlu’nun Gebze’ye il sözü verdiğini, Millet İttifakı’nın anketlerde iktidar gözüktüğünü belirtip, “2023 Gebze için renkli geçecek" dedi

CHP Kocaeli Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Tahsin Tarhan, olası Gebze ili sözünü bu sefer Millet İttifakı üzerinden verdi. Tahsin Tarhan, Kılıçdaroğlu’nun Gebze’ye il sözü verdiğini, Millet İttifakı’nın anketlerde iktidar gözüktüğünü belirtip, “2023 Gebze için renkli geçecek” dedi. Tarhan şunları kaydetti:

 

İZMİT’İN KURTULUŞU

GEBZE’NİN KURULUŞU

 

“Gebze; hem sosyal alanlar hem altyapı bakımından sorunları çözülmemiş bir marka kent. Onun için biz CHP olarak yıllardan beri dillendiriyoruz. Diyoruz ki; İzmit’in kurtuluşu, Gebze’nin kuruluşu. Gebze de, İzmit de Büyükşehir olarak il olmalı. Ancak sorunlar Gebze’nin il olmasıyla çözülebilir. Bazen tepki alıyoruz. İzmitliler diyorlar ki, ‘Neden ayrılmak istiyorsunuz?’

Diyorum ki, ‘İzmit açısından da bu faydalı olacak.’

Eğer İzmit, Büyükşehir olursa çağdaş bir kente dönüşebilir. Çünkü Gebze’nin sorunlarıyla uğraşmaktan da kurtulur. Buradaki kendi içinde, kendi sorunlarını çözer.

 

KANUN TEKLİFİ VERDİK

 

O anlamda biz CHP olarak da Haydar Akar vekilimle birlikte kanun teklifini verdik. Gebze’nin il olması için. Genel başkanımız da her platformda ‘Gebze İl olmalı’ diye açıklamalar yaptı. Genel başkandan sözünü aldık.

Onun için Ticaret Odası başkanımız burada. Her platformda il için büyük bir mücadele gösteriyor. Ben de şimdi oda başkanlarımız, sivil toplum örgütleri başkanları, ticaret odası başkanları, iş adamlarımız burada.

 

Sadece şunu söylüyorum. Gebze’nin il olması için; çok yakında Millet İttifakı masası, 2023’te, araştırmalarda iktidar. İktidar olduğu için 2023, Gebze için çok çok renkli geçecektir diye düşünüyorum. Hepinizi saygı, sevgiyle selamlıyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum