Tarhan Pazar günü açıklıyor

Tarhan Pazar günü açıklıyor

 Resmi başvurusunu CHP genel merkezine yapan Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Tahsin Tarhan il başkanı Yalçın Kuşkan'ı ziyaret etti. Tarhan...

 

Resmi başvurusunu CHP genel merkezine yapan Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Tahsin Tarhan il başkanı Yalçın Kuşkan'ı ziyaret etti. Tarhan pazar günü il binasında yapacağı açıklamayla aday adaylığını duyuracak. İl başkanı Yalçın Kuşkan yönetim kurulu üyelerini Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı olan Tahsin Tarhan ziyaret etti. Kuşkan ve Tahsin Tarhan bir süre baş başa görüşme yaptı ve fikir alış verişinde bulundu. Tahsin Tarhan daha sonra il yönetim kurulu toplantısına katılarak yönetime kendisini tanıttı.

 

PAZAR GÜNÜ ADAYLIĞINI AÇIKLIYOR

 

Başkan Kuşkan'ın ardından Büyükşehir Belediye Başkan aday Adayı Tahsin Tarhan söz aldı. Resmi aday adaylığı başvurusunu CHP genel merkezine yaptığını ifade eden Tahsin Tarhan, “Başvurumu yaptıktan sonra ilk olarak kendi ilçem olan Darıca'dan başlayarak 12 ilçe örgütünü ziyaret etti. Şimdi de il yönetimini ziyaret ediyorum. Pazar günü il binasında  aday adaylığımı açıklayacağım” açıklamasında bulundu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.