Tarhan: 'Kocaeli bir köy'

Tarhan: 'Kocaeli bir köy'

 Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahsin Tarhanönceki akşam Uzuntarla Bağdat Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Ağasar...

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahsin Tarhanönceki akşam Uzuntarla Bağdat Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Ağasar Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nde gerçekleşen toplantıda konuşan Tarhan, “Çocuklarımızın, gençlerimizin, Kocaeli’nin ve bu ülkenin geleceği için çalışmamız gerekiyor. Çünkü sanayicimiz, esnafımız, işçimiz, gencimiz yani halkımız mutsuz. Kocaeli de köy gibi” dedi.

CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahsin Tarhan ve CHP Kartepe Belediye Başkan Adayı Yaşar Sönmez önceki akşam Ağasar Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nde gerçekleşen toplantıda Uzuntarla Bağdat Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

GENÇLERLE YÖNETMEK İSTİYORUM

CHP’lilerin konuşmasının ardından kürsüye gelen Büyükşehir Adayı Tarhan, vatandaşlara nasıl bir kent istediğini anlattı. Konuşmasına kendisini tanıtarak başlayan CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahsin Tarhan, sanayide oto makasçısı olarak işe başladım, şimdi Dünya’nın 35 ülkesine oto makas satıyorum dedi. Tarhan, “ Kapıdan içeri girerken çok mutlu girdim. Çünkü birçok gençle karşılaştım. Gençleri siyasette daha çok görmeliyiz. Benim bireysel olarak hiçbir beklentim yok. Hayallerim var. Gençlerin önünü açmak bu kenti gençlerle yönetmek istiyorum “ diye konuştu.

DÜRÜST OLACAĞIZ

 

“Dürüst olacağız, Kocaeli’de değişimi gerçekleştireceğiz” diyen Tarhan, “Söz veriyorum ilkemiz dürüstlük olacak. Kimsenin hakkını kimseye yedirmeyeceğiz. Sizlerle birlikte çalışıp, birlikte kazanıp, birlikte yöneteceğiz. Bütün şirin beldelerimizi hizmet edeceğiz diye tek tek kapattılar. Ama şimdi bakıyoruz burası kent değil bir köy. Çocuklarımızın, gençlerimizin, Kocaeli’nin ve bu ülkenin geleceği için çalışmamız gerekiyor. Çünkü sanayicimiz, esnafımız, işçimiz, gencimiz yani halkımız mutsuz. Başkan olursam en büyük yatırımız eğitime, spora ve alt yapıya yapacağım. Projelerimin içinde yeni bir belediyecilik var” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.