Tarhan büyükşehre adaylığını açıkladı

Tarhan büyükşehre adaylığını açıkladı

 Tahsin Tarhan CHP'den Büyükşehir Belediye Başkan adaylığını açıkladı. Tarhan ‘Sizlerden görev istiyorum. Kocaeli'yi daha iyi yerlere taşıyabilmek...

 

Tahsin Tarhan CHP'den Büyükşehir Belediye Başkan adaylığını açıkladı. Tarhan ‘Sizlerden görev istiyorum. Kocaeli'yi daha iyi yerlere taşıyabilmek ve bu kötü gidişatı değiştirmek için Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı için aday adayıyım' dedi.

 

Tarhan'ın aday adaylığı açıklamasına CHP Denizli Milletvekili İlhan Cihaner, CHP Amasya Milletvekili Ramiz Topal, CHP eski milletvekili Hilmi Develi, CHP'li İzmit Belediyesi meclis üyeleri Fahri Örengül, Gülümser Ayhan, CHP İl Başkanı Yalçın Kuşkan, CHP Büyükşehir Başkan aday adayları Keramettin Gençtürk, Prof. Dr. Ali Akdemir, CHPGebze Belediyesi Başkan Adayı Yakup Yılmaz, CHP İlçe Başkanları, Alevi Kültür Dernekleri Genel Başkanı Doğan Demir, KYÖD Başkanı Haşmet Belen, Kocaelili iş adamları ve çok sayıda partili katıldı. 

  

ÇOCUKLARIMIZA GAZ SIKAN ZİHNİYET

Tahsin Tarhan yaptığı konuşmada, “Bundan sonrada aynı bilinçle sizlerle ortak hedefimize ulaşmak için çalışmalar yapacağım. Bu kararı almamdaki en önemli nedense geleceğimiz olan çocuklarımıza güzel bir gelecek bırakma isteğidir. Bizler bunu başaracak kentimizi çocuklarımıza emanet edeceğiz. Halkın çocuklarına gaz sıkan anlayışı birlikte devireceğiz” dedi.

 CHP YAPAR AKP SATAR

 

Dilovası gibi dünyanın en güzel coğrafyasına sahip bir yeri kanser ovası diye anılmaktan kurtaracaklarını ifade eden Tarhan, “Seçildiğim takdirde sanayicinin ekolojiyi tehlikeye atan bakış açısını değiştireceğim. CHP İzaydaş'ı yapar, AKP satar. Yol yapmak, çöp toplamak gibi asli görevlerini hizmet toplayan bir yönetimden, çarpık kentleşmenin önüne geçmesini, iyi bir yönetim anlayışını bekleyemeyiz. Yokluğun ve yoksulluğun kol gezdiği mahallelerde büyüyen bir kardeşiniz olarak sizlerden görev istiyorum. Kocaeli'yi daha iyi yerlere taşıyabilmek ve bu kötü gidişatı değiştirmek için Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı için aday adayıyım'' diyerek konuşmasını sonlandırdı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.