Tarhan, “Aile içi yazışmanın servis edilmesi sorgulanmalı”

Tarhan, “Aile içi yazışmanın servis edilmesi sorgulanmalı”

CHP Kocaeli İl ve İlçe Başkanları ile Milletvekillerinin yer aldığı Whatsapp grubuna, uzun bir açıklama göndererek siyaseti bıraktığını duyuran Tahsin Tarhan, bu mesajların haber yapılması üzerine muhabirimize özel açıklamalarda bulundu. Tarhan, “Bugün asıl sorgulanması gereken, sadece parti yöneticilerinin bulunduğu bir grupta yazılan aile içi yazışmanın servis edilmesidir” dedi.

CHP'nin 38. Olağan kurultayı sonrası, Parti Meclisine giremeyen Tahsin Tarhan'ın, parti yöneticilerinin bulunduğu gruba “Hakkımı helal etmiyorum” ifadeleri ile attığı ve siyaseti bıraktığı konusundaki uzun açıklama , Kocaeli'de gündem oldu. Konu ile ilgili olarak muhabirimizin sorularını yanıtlayan Tarhan, “Burada sorgulanması gereken , benim attığım mesaj değil, bu aile içi yazışmanın servis edilmesi olmalıdır” dedi.


ZEHİR ZEMBEREK AÇIKLAMA

CHP'den 25.26 ve 27 dönem milletvekilliği görevlerinde bulunan, son olarak Parti meclisine giren ve Genel Başkan Yardımcısı olan Tahsin Tarhan, geçtiğimiz hafta sonu yapılan olağan kurultayda Parti Meclisine aday oldu. Ancak, delegelerden cizik yedi. Tarhan, iddialara göre ilçe başkanlarına uzun bir mesaj göndererek, zehir zemberek açıklamalarda bulundu ve siyaseti bıraktığını açıkladı. Tarhan, attığı iddia edilen o mesajla ilgili kendisine ulaşan muhabirimize açıklamada bulundu.

NASIL OLDU DA DIŞARIYA SERVİS EDİLİYOR

Kurultay'dan alınan sonuçların CHP'ye ve ülkemize hayırlı olmasını temenni eden Tarhan, “ Ben attığım mesaj ile ilgili şu ana kadar hiç bir basın kuruluşuna cevap vermedim. Bu konu ile ilgili herhangi bir açıklamam olmayacak. Ancak, sadece şunu söyleyebilirim. Burada sorgulanması gereken, sadece yöneticilerin bulunduğu bir grupta yapılan aile içi yazışma, nasıl olduda dışarıya servis ediliyor. Tartışmalar her zaman olur. Aile içi tartışmaların dışarıya servis edilerek yayınlanması sorgulanmalıdır” ifadelerini kullandı.

ABBAS ÇAKAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.