TARAFTARIN SESİ

TARAFTARIN SESİ

Spor muhabirimiz Can Demir ‘taraftarın sesi’ adlı köşesinde halkın nabzını tutmaya devam ediyor.

Bölgesel amatör lig ekiplerimizden Gebzespor’un içinde bulunduğu durumu, yerel yönetim ve kulüp ilişkisinin nasıl olması gerektiğini halka soran Can Demir önemli cevaplar aldı. 
Cem Aziret (19) öğrenci
“ Gebze Belediyesi altyapıya, tesislere ve futbol okullarına daha çok önem vermeli. Sezon başladığı zaman reklam tabelalarına oyuncaların ve takımın fotoğraflarını yayınlamalı böylece oyuncuların, takımın tamamına özgüven aşılamış olacaktır. Bütün bunların yanı sıra taraftarlarda takımı yalnız bırakmayıp 3.lige çıktığı zaman ki gibi desteklemeleri gerekir.” dedi.

Ümit Yüksel (37) esnaf.
Doğma büyüme Gebzeli olan Ümit Yüksel “ Ben Gebzespor’un eski taraftarlarındanım son dönemlerde yönetilişi, yanlış yönetim kadrolarının kurulması bir istikrarın sağlanamaması Gebzespor’u  hak etmediği yerlere sürükledi. Belediyenin takıma olan desteğini çekmesi futbolcuların eski hırsının olmayışı, maddi açıdan takıma 3, 5 bin lira verip yönetime giren futboldan anlamayan kişiler yüzünden takımı dibe doğru sürüklüyorlar.” dedi.

Halit Altun (47) Şöför 
Yıllarca Gebzespor ve Darıca Gençlerbirliği olabildiğince takip edip maçlarını kaçırmamaya çalıştım. Ancak son zamanlarda Gebzespor’un gidişatı, yönetilişi, oynan futbol ve Gebze Belediyesinin yeterince takıma destek vermeyişi nedeni ile takibe ara vermeye karar verdim. Gebze Belediyesinin daha çok takımın arkasında durması gerekirdi. Maç zamanlarında anonslar ile Gebze halkını maça teşvik etmeye çalışılmalı, takımın reklamları olmalı. Deplasman maçlarında gidenlere ücretsiz otobüsler tahsis edilmeli ama bütün bunların yanında Gebze halkıda İstanbul’un üç büyük takımlarına verdiği değerin birazını Gebzespora verseler stadyum boş kalmaz.” dedi.

Yorum Haber/ Can Demir 
Gebzespor Halkla Bütünleşmeli

Yıllarca büyük emekler ile gerek saha içi gerekse saha dışında gösterilen büyük çabalarla ayakta duran 64 yıllık büyük bir çınar olan Gebzespor son zamanlarda Belediyeden ve taraftardan istediği desteği bulmaz oldu. Gebze de yaşayıp Gebzespor’un renklerini bilmeyen bir nesil yetişiyor. Taraftar bu kötü günlerde takımı yalnız bırakmamalı daha çok takıma gerek maddi gerek manevi açıdan yanında olmalıdır. Gebze Belediyesi artık elini taşın altına sokup gerek stadyumun etrafını güzelleştirmek, gerekse tesislerde yenilikler yapmalı ve takıma el atmalıdır. Doğru yönetim, bu yönetimin içinde futboldan gelen futboldan anlayan ve en önemlisi bu işi gönülden yapacak yönetimler bulunmalı daha sonrasında bu yönetimde ısrar edilerek uzun yıllar Gebzespor’un başında kalmalıdır. Bu koca çınar her gecen gün içten içe çürümeye terk edilmemeli. Genç nesillere yönelik çalışmalar ile özümüze dönmeliyiz, altyapıya daha çok önem vermeliyiz artık.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.