“Tankerle su taşımak, ahlaksızlıktır”

“Tankerle su taşımak, ahlaksızlıktır”

  BBP İzmit İlçe Kongresi’ne katılan BBP Genel Başkan Yardımcısı Bayram Karacan, Kalburcu Köyü hakkında, “Tankerle su taşımak ayıptır,...

 

 

BBP İzmit İlçe Kongresi’ne katılan BBP Genel Başkan Yardımcısı Bayram Karacan, Kalburcu Köyü hakkında, “Tankerle su taşımak ayıptır, günahtır ahlaksızlıktır” dedi. 

KENDİSİNİ TANITTI

Saygı duruşu ve istiklal Marşı’nın okunması ile başlayan kongrenin divan başkanlığını Çayırova İlçe Başkanı Suat köse, katip üyeliklerini ise Körfez İlçe Başkanı Mustafa Arha ve il yönetim kurulu üyesi Ayşegül Toman üstlendi. Memuriyetinden dolayı görevini bırakmak zorunda kaldığını ancak gönlünde BBP olduğunu ifade eden BBP İzmit İlçe eski Başkanı Âlim Delibaş, görevi devralacak olan Burnaz’ın başarılı biri olduğunu söyledi. BBP İzmit İlçe Başkanlığı’na talip olan Miraç Emrah Burnaz kendisini tanıttı. Burnaz, “1986 Trabzon doğumluyum. Evliyim ve personel taşımacılığı işi ile meşgulüm” dedi.

VALİ TOPACA’YA SESLENDİ

Körfez’e bağlı Kalburcu Köyü’nün artık susuz köy unvanını aldığını hatırlatan Duyar, “Ben o köyün damadıyım ve oradaki sorunu birinci dereceden bilenlerden biriyim. SP, MHP ve CHP, o köye gitti. O köye gitmeyen tek parti AKP oldu. Oradaki köylüler teleferik ve doğalgaz istemiyor. Sadece ve sadece çeşmelerinden su aksın istiyorlar. Bölgede yaşayan vatandaş bulaşıcı hastalıklara yakalanmaktan korkuyor. Bu olaya iktidar kayıtsız kaldı.  Bu nedenle Vali Ercan Topaca, burada bir salgın hastalık başlamadan bu köyle ilgili bir an evvel önlem almalı” dedi.

TANKERLE SU TAŞIMAK AYIP

Kocaeli’de adaletsizliğin oluğunu belirten Karacan, “Körfez’e bağlı Kalburcu Köyü’nde zenginlerin oturduğu Enka Sitesi’nde su akarken köylüye hala taşıma su ile su verilmeye çalışılıyor. Hala Büyükşehir sınırları içerisinde tankerle su taşınıyorsa, birde bu Büyükşehir Türkiye’nin ikinci vergi rekortmeniyse hal daha da düşündürücü… Bu köye tankerle su taşımak ayıptır, günahtır ahlaksızlıktır. Bu konuda İSU ve Büyükşehir’in iş bilemezliği ortadadır” diyerek BBP Kocaeli teşkilatlarını başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.