Tanju Çolak’tan Keskin’e tam destek

Tanju Çolak’tan Keskin’e tam destek

 AKP Gebze Belediye Başkan Aday Adayı İsmail Keskin’e destek çığ gibi büyüyor. 2 yıldır dostlukları bulunan Türk futbolunun efsane ismi ve Avrupa...

 

AKP Gebze Belediye Başkan Aday Adayı İsmail Keskin’e destek çığ gibi büyüyor. 2 yıldır dostlukları bulunan Türk futbolunun efsane ismi ve Avrupa Gol Kralı Tanju Çolak’tan İsmail Keskin’e tam destek.

 AKP TEŞKİLATINI ZİYARET ETTİ

Ünlü futbolcu Tanju Çolak, AKP Gebze Belediye Başkan Adayı İsmail Keskin’in daveti üzerine önceki akşam Gebze’ye geldi. Yeni çarşının girişinde karşılanan Çolak, Keskin’le birlikte yürüyerek AKP Gebze İlçe Teşkilatı’nı ziyaret ettiler. AKP Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Tanju Çolak, güncel konularla ilgili açıklamalarda bulundu.

ADAY GÖSTERİLSEM SEÇİMİ ALIRIM

 

Esprileriyle sohbete renk katan Tanju Çolak,  AKP’den İzmir Urla Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu ve aday gösterilmesi durumunda seçimi alacağını söyledi. CHP’li belediyenin Urla’ya hizmet yapmadığını, köy gibi olan Urla’yı marka kent yapmak için proje ve planlarının olduğunu ifade eden Çolak,” Buraya 4 saha ve otel yapılırsa Urla’nın kaderi değişir” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.