Tanıtım Medyada Ekibi Genişletti: Kayıtsız kalırsak dünyayı kaçırırız

Tanıtım Medyada Ekibi Genişletti: Kayıtsız kalırsak dünyayı kaçırırız

AKP Gebze Gençlik Kolları Başkanı Enes Altuntaş değişimi şahsında başkan ve yönetimiyle sınırlı bırakmadı. “Amerika’daki olaylar, Gezi Parkı twitterden idare edildi. Gelişmeye kayıtsız kalamazdık. Aksi halde dünyayı kaçırırız" dedi

Adalet ve Kalkınma Partisi – AKP Gebze İlçe Teşkilatı Gençlik Kolları’nda Enes Altuntaş başkanlığındaki yeni yönetim, Gebze’nin aktif siyasetine yenilikleriyle damga vurmaya hazırlanıyor. Başkan Enes Altuntaş bir süre önce gazetemize bir grup yöneticiyle gerçekleştirdiği ziyarette yapmak istediklerine de genişçe değindi.

GELİŞMEYE KAYITSIZ KALAMAZDIK

Değişimin şahsında AKP Gebze Gençlik Kolları Başkanı ve yönetimiyle sınırlı kalmayacağını ima eden Altuntaş, “Amerika’daki son olaylar, Gezi Parkı eylemleri twitterden idare edildi. Türksat 5A uydusu, 08 Ocak sabahı twitterden duyuldu. Gelişmeye kayıtsız kalamazdık. Tanıtım ve medyada ekibini genişlettik” dedi. Altuntaş şöyle devam etti:

GEÇMİŞTEKİ GİBİ OLAMAZDI

“Biz birazcık da sistemi değiştirerek yola başladık. Bizde bir tanıtım medya birimi ve yardımcısı olurdu. Biz dört kişilik bir ekiple bunu yapıyoruz. Üç tanıtım medya yardımcısı var. Dünya ciddi manada sosyal medyaya entegre olmuş bir şekilde yaşamaya başladı. Ülkelerdeki pek çok hareketler, siyasi söylemler twitterden idare ediliyor. Durum böyleyken sosyal medyaya kayıtsız kalmak veya geçmişteki gibi bakmak, dünyayı kaçırmak anlamına gelir.”

İNTERNET GAZETECİLİĞİ

OLAYIN RUHUNU KAÇIRIYOR

Yazılı basının yerini giderek internet basınının almasına üzüldüğünü kaydeden Altuntaş şunları kaydetti: “Ben gazete okumayı çocukluğumdan beri çok seviyorum. Dokunarak, hissederek, her sabah gidip alarak basına bir şekilde ulaşmak hem gelenek oldu artık bizde, hem de bana daha sıcak geliyor. İnternet gazeteciliği biraz daha olayın ruhunu kaçırıyor.”

enes-001.jpg

 

İNTERNET OLMALI AMA DİĞERİ KAYBOLMAMALI: Dünya genelinde yazılı basından internet basınına evrilmeyi üzücü bulan Altuntaş, “İşin doğasını, ruhunu, eskiyi kaybediyor olmak üzücü. Ben şöyle diliyorum: İnternet gazeteciliği kesinlikle olmalı artık ama diğerinin de kaybolup gitmemesi lazım” dedi.

 

**

Albayrak’ın başkanlığında

 

samet-albayrak.jpg

 

AKP Gebze Gençlik Kolları’nda Tanıtım ve Medya Başkanlığı’nın yönetim/icra heyeti bu dönem dört kişiden oluşacak. Birimin başkanlığını Kocaeli Üniversitesi Bilgisayar Teknolojileri ve Programlama Bölümü mezunu Samet Albayrak üstlendi. Albayrak, Anadolu Üniversitesi’nde de kamu yönetimi üzerine okudu. Armoni Web adlı şahsına ait bir tasarım işyeri olan Albayrak’ın basın ilişkisi sadece mizanpaj tasarımla sınırlı değil. Birçok Süper Lig maçına foto muhabiri olarak da girdi. Albayrak aynı zamanda Trabzonspor kongre delegesi.

Yeni dönemde Albayrak’ın yardımcılıklarını ise Aysun Yılmaz, Cem Yıldız ve Faruk Demirtaş yapacak.

 

 

 

**

 

Siyaset Kurt teşkilat

Yılmaz seçim Kılıç’ta

 

AKP Gebze Gençlik Kolları’nda Enes Altuntaş başkanlığındaki mevcut yönetimde kadınlar yine yüzde 20 kotasının bir tık üzerine çıkamadı, altıda kalırken icraya bir kişi girebildi. AKP tüzüğüne göre “ikinci adam” mevkii olan Siyasi ve Hukuki İşler Başkanlığı’nı İsmail Kurt üstlendi. Teşkilat başkanlığına İbrahim Yılmaz, seçim işleri başkanlığında Savaş Kılıç var. İcraya girmeyen yönetim kurulu üyelerinin tamamı ise çeşitli birimlerde başkan yardımcılığı görevinde. Dağılım şöyle:

 

İCRA

Enes Altuntaş (Başkan)

ismail-kurt-001.jpg

İsmail Kurt (Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı),

 

ibrahim-yilmaz.jpg

 

İbrahim Yılmaz (Teşkilat Başkanı),

 

savas-kilic.jpg

 

Savaş Kılıç (Seçim İşleri Başkanı), Samet Albayrak (Tanıtım ve Medya Başkanı), Ahmet Turan Gürler (Sosyal Politikalar Başkanı), Umut Özer (Yerel Yönetimler Başkanı), Aykut Namlıgezoğlu (STK ve Halkla İlişkiler Başkanı), Osman Faruk Aydemir (Ekonomi İşleri Başkanı), Rahman Taşlı (Yeni Seçmen Başkanı), Hami Uzun (Üniversiteler Başkanı),

 

merve-bekci.jpg

Merve Bekçi (Sekreterya Başkanı)

YÖNETİM

Abdullah Şerbetçi, Aysun Yılmaz, Ayşenur Kurhan, Bedirhan Kural, Büşra Nur Gülhan, Cem Yıldız, Faruk Demirtaş, Fatih Aksu, Kübra Nur Göven, Lokman Gümüş, Merve Kepiçoğlu, Murat Yılmaz, Mustafa Doğan Coştur, Mustafa Tuncay Akgün, Mücay Şen, Resul Akbaş, Tansu Akbaba, Zeki Baran Toprak

 

**

PARTİMİN FLORMAR’I ZİYARET HEYETİNDE BEN DE VARDIM

 

Aynı zamanda özeleştiridir.

CHP sendikacılıkta çok başarılı

 

eryarsoy.jpg

 

Bir işçi kenti olan Gebze’de gerek grev gerekse direnişlere şahsı adına kayıtsız olmadığını ve gelişmeleri basından takip ettiğini kaydeden Enes Altuntaş, efsanevi Flormar direnişine Abdullah Eryarsoy’un il, İrfan Ayar’ın ilçe başkanlığı sürecinde gerçekleşen ziyaret heyetinde kendisinin de yer aldığını söyledi. AKP’nin bu konularda eksik kaldığını bir özeleştiri olarak da yorumladığını kaydeden Altundaş, aynı konuda CHP’yi öne çıkarmaktan da imtina etmedi:

İŞİ BAŞARILI YAPANI ÖVMEKTE LAZIM

“Cumhuriyet Halk Partisi özellikle sendikacılıkta çok başarılı. Bir şekilde başarılı olmuş. STK’cılığı da, sendikacılığı da gerçekten CHP çok iyi yapıyor. Yani hakkını vermek, işi başarılı yapanı övmekte lazım. Aslında özeleştirim de sadece AK Parti özelinde değil. Dünden bugüne sağ iktidarlar ekseriyetle bu konu ve gelişmelere kayıtsız kalmış.”

 

Baldur’da grev ve Migros Depo’da direniş olduğunu hatırlattığımız Başkan Altuntaş her iki yeri ziyaret konusunu yönetimlerinde değerlendireceklerini söyledi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.