Taksiler dezenfekte ediliyor

Taksiler dezenfekte ediliyor

Dünyayı etkileyen ve Türkiye’de de görülen koronavirüs salgınına karşı önemli adımlar atan ve tedbirleri arttıran Darıca Belediyesi, özellikle vatandaşların ortak kullanım alanlarında dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor.

Okul, sağlık kuruluşları, çocuk parkları, halk otobüsleri ve kamu kurumlarını belirli periyotlarla dezenfekte eden Darıca Belediyesi, taksi durakları ve ticari taksileri de dezenfekte ediyor. Her gün düzenli olarak Darıca’da vatandaşların yoğun olarak kullandığı alanlarda çalışmalar gerçekleştiren Darıca Belediyesi, virüs salgınını önlemek için gece gündüz çalışıyor.

HEPİMİZE GÖREVLER DÜŞÜYOR

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık “Dünyayı etkileyen koronavirüs konusunda hepimize görevler düşüyor. Devletimizin resmi kurumlarının açıklamaları dışında hiçbir açıklamaya itibar edilmemesi ve kişisel basit önlemlerin alınması önem taşıyor. Bizler Darıca Belediyesi olarak vatandaşlarımızın sağlığı ve huzuru için gerekli bütün tedbirleri aldık ve çalışmalarımızı arttırdık. Halkımızdan isteğimiz kişisel önlemlerini alsınlar ama panik olmasınlar. Devletimizin bütün kurumları ve biz Darıca Belediyesi olarak koordineli bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Panik olmadan tedbirli olmaya özen gösterelim. Bana bir şey olmaz demeyelim” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.