Taksicilerden askerlere destek

Taksicilerden askerlere destek

**Gebze’de bulunan taksi durakları Afrin’deki askerlere destek için Mehmetçik Vakfına bağış yaptılar.Gebze’de bulunan taksi durakları Afrin Zeytin...

**Gebze’de bulunan taksi durakları Afrin’deki askerlere destek için Mehmetçik Vakfına bağış yaptılar.

Gebze’de bulunan taksi durakları Afrin Zeytin Dalı Operasyonu’na katılan askerlere destek için Mehmetçik Vakfına bağış yaptılar. Bağış yapan taksicilere Mehmetçik Vakfı tarafından gönderilen teşekkür belgelerinin verilmesi için dün bir program gerçekleştirildi. Gebze Tarçın Cafe’de düzenlenen programa Gebze Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Necati Kaya, Gebze’deki bulunan taksi durakların başkanları katıldı. Programda ilk olarak Gebze Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Necati Kaya bir konuşma yaparak bağış yapan tüm taksicilere teşekkür ettiğini ifade etti.

MEMLEKET VE BAYRAK SEVDASI

Gebze Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Necati Kaya konuşmasının devamında şunları söyledi, “Gebze’de bulunan taksici esnaflarımızın memleket sevdası, memleket duygusu, bayrak sevgisi olduğu için çoluğunun çocuğunun rızkından kestikleri parayı Afrin’deki askerlerimiz için Mehmetçik Vakfına bağışladı. Taksici esnafımızın gösterdiği bu memleket ve bayrak sevdası için hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” dedi. Kaya’nın konuşmasından sonra bağış yapan taksicilere Mehmetçik Vakfı tarafından gönderilen teşekkür belgelerinin verildi.

 

Haber: Hanifi Surun

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.