Taksi parasını isteyince bıçaklandı!

Taksi parasını isteyince bıçaklandı!

Derince’de meydana gelen olayda, bindikleri taksiden bir petrol istasyonunda inerek uzaklaşan müşterilerinden, taksi parasını isteyen şoför Sadık Önem(68), darp edilerek bıçaklandı.

İzmit’ten bindikleri taksi ile Derince’ye giden ve bir petrol istasyonunda indikten sonra uzaklaşan 2 kişi ile taksici Sadık Önem(68)’in, kendilerinden taksi parasını talep etmesi üzerine başlayan tartışma kanlı bitti.   İddialara göre taksiden inen ve uzaklaşan müşterilerinin peşinden yürüyen ve taksi parasını talep eden Önem, bir anda saldırıya uğradı. Önce darp edilen Önem’e daha sonra bıçak çekerek yaralayan saldırganlar, olay yerinden kaçtı.

 

POLİS SORUŞTURMA BAŞLATTI

Çevredekilerin haber vermesi ile olay yeri gelen sağlık ekipleri, omuzundan bıçaklanan Önemi tedavi için hastaneye kaldırırken, olayla ilgili soruşturma başlatan Kocaeli Polisi,  olayı gerçekleştiren ve daha öncede sabıkalı oldukları öğrenilen 2 kişiyi yakalayarak gözaltına aldı. Rahatsızlanan bir taksici arkadaşının ricası üzerine çalıştığı öğrenilen Önem’in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

 

 

Haber: Abbas ÇAKAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.