Takla atan otomobilde 2’si çocuk 6 kişi yaralandı

Takla atan otomobilde 2’si çocuk 6 kişi yaralandı

D-100 Karayolu üzeri Körfez’de meyana gelen trafik kazasında, kontrolden çıkan otomobilin takla atması sonucu 2’si çocuk 6 kişi yaralandı.

D-100 Karayolu üzeri Körfez İlçesinde, İstanbul yönünde seyir halinde olan İsa Yılmaz idaresindeki 81 ACG 516 plakalı otomobil, Şirinyalı mevkiinde sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak yol kenarındaki refüje çarptı. Çarpmanın etkisiyle takla atan otomobildeki 6 kişi yaralandı. Çevrede kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Araçta bulunan sürücü Yılmaz ile birlikte biri bebek, biri 5 yaşında çocuk ve diğer 3 yetişkin, ekiplerin müdahalesi ile çıkartılarak sağlık ekiplerine teslim edildi.

HASTANEYE KALDIRILDILAR

Kazada yaralananlar,  olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Kullanılamaz hale gelen otomobil, çekiciyle otoparka götürülürken kaza nedeniyle D-100 karayolunda trafik bir müddet kontrollü olarak verildi. Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

Haber: Abbas ÇAKAR 

 

kaza-2-019.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.