‘Takip edilen bir oda olduk’

‘Takip edilen bir oda olduk’

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, “Gebze Ticaret Odası olarak takip eden değil, takip edilen ve bilinen bir oda olduk.” dedi.Gebze...

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, “Gebze Ticaret Odası olarak takip eden değil, takip edilen ve bilinen bir oda olduk.” dedi.

Gebze Ticaret Odası mart ayı ve dönemin son meclis toplantısı dün gerçekleştirildi. Meclis salonunda gerçekleşen toplantıda ilk olarak oda faaliyetleri ile ilgili olarak sunum yapıldı. Sunumun ardından Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler oda faaliyetleri ile ilgili olarak bir konuşma yaparak, “Bu odanın işleri bitmez. 4 Nisan’da demokrasi gereği seçimlerimiz var. Seçimler var diye geçimi de bırakmayacağız. Seçimlerin bölgemize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.

BİR VE DİRİ OLACAĞIZ

2013 yılında hiç hak etmediğimiz acıları yaşadık. Bunlar şuan yoğun bakımdalar. Bir olacağız diri olacağız. Göreve geldiğimizden beri en güçlü destekçimiz üyelerimiz ve bu kenttin insanlarıdır. Amacımız ülkenin ve bölgenin gelişmesini sağlamaktır. Oda olarak hem Türkiye’de hem de uluslararası alanda konuşulduk. Takip eden değil, takip edilen ve bilinen oda olduk. Gebze Ticaret Odası olarak ne iş yapar diye soranlara yaptığımız eserlere cevap verdik.” dedi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.