Tabip Odası’ndan Omicron'u hafife almayın uyarısı

Tabip Odası’ndan Omicron'u hafife almayın uyarısı

Kocaeli Tabip Odası Başkanı Ömer Ardaman, Omicron varyantının hafife alınmaması gerektiğini belirterek, vatandaşların yeni yılda kurallara daha sıkı sıkıya bağlı kalmasını istedi.

Dünyada etkisini artırmaya başlayan ve Avrupa’yı kasıp kavuran Omicron vakasının tüm büyük şehirlerde olmamasının imkânsız olduğunu söyleyen Kocaeli Tabip Odası Başkanı Ömer Ardaman, vatandaşlara tedbirlere daha sıkı sıkıya bağlı kalmaları için çağrıda bulundu. Omicron’un hafife alınır bir varyant olmadığını ifade eden Başkan Ardaman şunları söyledi:

 

AŞI OLUNMALI

“Yeni yıla girerken bu bilinç ile kutlamalarımızı yapalım. Şu anda dünyayı kasıp kavran bu varyant karşısında ülkemizde kapanmaların olmaması, çocuklarımızın okullarına devam etmesi için mutlaka maske, mesafe ve hijyen kurallarına çok daha katı uymamız gerekiyor. Eksik doz aşıları olan vatandaşlarımız mutlaka aşılarını yaptırmalı. Üçüncü doz mutlaka yapılmalı çünkü koruyuculuğu artıracaktır. Yeni yıla kalabalıklardan uzak, tüm tedbirlere uyularak girilmesini istiyoruz” dedi.

 

Haber: Barış AYAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.