Susarsanız Dilovası kalmayabilir

Susarsanız Dilovası kalmayabilir

Saadet Partisi Dilovası İlçe Başkanı Erkan Bilikli, olumsuz ÇED raporuna rağmen ilçede yeni tanklar için ihale sürecinin başladığını belirtip, “Sizler susarsanız, yarın Dilovası diye bir ilçe kalmayabilir” dedi

Dilovası’nda Altıntel firması tarafından yapılacak yeni tanklara dair yeni gelişme. Saadet Partisi Dilovası İlçe Başkanı Erkan Bilikli, olumsuz ÇED raporuna rağmen ilçede yeni tanklar için ihale sürecinin başladığını belirtip, “Sizler susarsanız, yarın Dilovası diye bir ilçe kalmayabilir” dedi. Bilikli açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

İHALE SÜRECİ BAŞLADI

“Adatepe’de yapılacak yeni tanklar için olumsuz ÇED raporuna rağmen ne yazık ki ihale süreci başlamıştır. Sizlerin de bildiği gibi “Dilovası Aşığı” belediye başkanı Hamza Şayir bu güne kadar hiç bir platformda bu projeye ‘Hayır’ dememiştir. Aksine kültür merkezinde olan bir programda istihdam sağlayacak diyerek açıkça yapılmasını savunmuştur.

50 BİN İNSANIN CANINA KAST EDİLEMEZ

İstihdam sağlayacak dediği proje yaklaşık 10 kişiye istihdam sağlayacaktır. Fakat onun aklındaki istihdam, proje üzerinden taşeronluk ve imza paralarıyla milyonların üstüne yatmaktır.
10 kişiye istihdam olacak diye 50 bin insanın canına kast edilemez, iki üç müteahhit para kazanacak diye 50 bin insanın geleceği yok sayılamaz.

SÖZÜMÜZÜ YEMEYECEĞİZ

Bizler yeter artık diyerek bu projeye karşı elimizden geleni yapacağımızı herkesin bilmesini isteriz. Çünkü bu yola çıkarken Dilovalılar’ın derdiyle dertleneceğimize söz verdik. Başkaları gibi “yükselen şehir” yapacağız deyip tanklarla Dilovası’nın köküne dinamit yerleştirip sözümüzü yemeyeceğiz.

Bu ilçeyi seven herkesi demokratik, barışçıl ve şiddet içermeyen mücadeleye davet ediyoruz. Sizler susarsanız, yarın Dilovası diye bir ilçe kalmayabilir...!” (Haber  Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.