Survivor'da eleme adayı kim oldu? Adada büyük gerilim!

Survivor'da eleme adayı kim oldu? Adada büyük gerilim!

Milyonların heyecan ile takip ettiği Survivor All Star'ın, Cumartesi akşamı yayınlanan bölümünde aynı takım da olan Nagihan ile Sercan arasında büyük gerilim yaşandı. Oyunu kaybeden kırmızı takımın konseyinde ise bu gerginlik devam etti. Herkes, haftanın ilk eleme adayı Sercan çıkacak zannederken, sürpriz bir gelişme yaşandı. Peki, Survivor All Star 2024'ün 13 Ocak 2024 'de yayınlanan bölümünde ilk eleme adayı kim oldu?

Survivor All Star'ın son bölümünü izleyeceler heyecan ile takip etti. Son bölüme ise Nagihan ve Sercan arasında çıkan tartışma damga vurdu. Dokunulmazlık oyununda parkurda düşen Sercan, bir anda Nagihan'ı suçlayarak bağırımaya başlayınca,Nagihan da aynı şekilde bağırarak çileden çıktı. Gerginliğe bir ara Turabi de dahil olup Sercan'a "Bir bayana bağıramazsın" dedi. Acun Ilıcalı olaya müdahale ederek tarafları sakinleştirmeye çalıştı. Peki Survivor All Star'da Haftanın ilk eleme adayı kim oldu? İşte detaylar…

SURVİVOR ALL STAR 2024 SON BÖLÜMDE NELER OLDU?(13 OCAK 2024)

Dokunulmazlık yarışında Nefise ve Yasin, Aleyna ile Sercan'a karşı mücadele verdi. Zorlu parkurda ilerlerken, sercan bir anda dengesini kaybederek düştü. Parkurda, sol ayak bileğini sıkıştıran Sercan, Nagihan'a tepki gösterdi. Sercan "Buna sinirleniyorum işte. Seçimlerde analiz yapmıyorsun Nagihan" diyerek tepki gösterdi. Nagihan da "Ne bağrıyorsun" diyerek Sercan'ın üzerine yürüdü.

SURVİVOR ALL STARDA NELER YAŞANDI(13 OCAK 2024)

Bir anda Sercan'la Nagihan arasında yaşanan gerginliğe Turabi de dahil oldu. Sercan'ın dibine kadar yanaşan Turabi "Bağıramazsın kıza" diyerek Sercan'a tepki gösterdi. Ortamın iyice gerildiği anlara Acun Ilıcalı müdahale etti."Kimsin sen, ne sanıyorsun kendini" diye bağıran Nagihan daha da ileri giderek "Yeteneksiz, beceriksiz, zırtpırt düşüyorsun sebebi ben miyim? Benim de her yerim sakat, benim de canım yanıyor" diye Sercan'a tepki gösterdi.

ACUN ILICALI NE DEDİ?

Acun Ilıcalı duruma el koyarak "Nagihan'a bağıramazsın, oyunda düşmenin vermiş olduğu acıyla kafası gidebilir adamın. Nagihan senlik değil konu. O an kendini kaybedebilir insan boşver" diyerek ortamı sakinleştirdi.

TATLI SU KURNAZI BUNLAR....

Sercan öfkelenerek"Tam bir simsar bunlar. Grup oluşturmuşlar, grupça kafalarına göre at koşturuyorlar. İyi analiz diyorum, iyi analiz yapalım, analiz yapmıyorlar. Parkurda iyi olmadığımı görüyorlar, ben böyle tatlı su kurnazı görmedim. Yem ettiniz. Grup oluşturmuşlar, whatsapp grubu gibi yem ediyorlar abi. Ben sesimi çıkaramıyorum" dedi.Gerilim sonrası konuşma yapan Acun Ilıcalı "Hepimiz anlık kendimizi kaybedip hatalar yapıyoruz, hepmizin de başına gelebilir. Hiçbirimiz çelikten yapılmadık" dedi.

ÖZÜR DİLEDİ

Sercan ortam sakinleşince "Özür dilerim bağırdığım için ama o anlık refleksle sadece derdimi anlatacağım şu anda. Nagihan özür dilerim bağırdığım için ama mantıklı bir şekilde kendimi ifade edeceğim beni çok iyi anlayacaksın Turabi de aynı şekilde. iyi analiz yapmıyoruz, iyi analiz" dedi. Turabi de "Bunları oyun bittikten sonra konuşsak" diyerek konuyu kapattı.

SURVİVOR NAGİHAN'DAN TEPKİ!

Söz alan Nagihan "Daha önce de böyle yaptı 2022'de. Bunun tarzı böyle" dedi. Sercan'ın "Senin de tarzın böyle" demesi üzerine ortam bir anda yeniden gerildi. Nagihan "Beni delirtme, beni insanlıktan çıkartma" diyerek Sercan'ın üzerine yürüdü.

SURVİVOR'DA İLK ELEME ADAYI KİM OLDU?(13.OCAK 2024)

Kıyasıya geçen mücadelede Mavi takım Kırmızı takımı 12-10 geçerek dokunulmazlığın sahibi oldu.

Survivor'da dokunulmazlığı kaybeden kırmızı takım yarışmacıları konseyde oylama gerçekleştirdi. Yarışmacılar takımdan gitmesini istedikleri isimleri ve gerekçelerini açıklayarak oylarını kullandı. Günün sonunda ise Nagihan 1, Berna 3, Kardeniz ise 6 oy aldı. Böylece Survivor'da haftanın ilk eleme adayı Kardeniz oldu.

Kaynak:Abbas Çakar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.