Survivor Nagihan nereli? Nagihan Karadere kimdir?

Survivor Nagihan nereli? Nagihan Karadere kimdir?

TV8'de yayınlanan ve milyonlar tarafından heyecan ile izlenen Survivor yarışmasında yeni sezon kısa bir süre önce start aldı. yarışmaya daha önce 3 defa katılan Nagihan Karadere, pek çok izleyici tarafından merak edilerek araştırılıyor. Peki, Survivor Nagihan nereli? Nagihan Karadere kimdir?

Survivor All Star 2024''de mücadele eden isimlerden biri olan milli atlet Nagihan Karadere, kısa mesafe ve engelli koşuda performans sergilemiştir. Fenerbahçe'de yetiştiği biliniyor. Peki, Survivor Nagihan aslen nereli, evli mi, eşi kim?Survivor Nagihan nereli? Nagihan Karadere kimdir? İşte Nagihan Karadere'nin hayatı...

NAGİHAN KARADERE KİMDİR?

Nagihan Karadere, milli sporcudur. Survivor'da ise 2016, 18 ve 22 sezonlarında yer almıştır. Yarışmada performansı ile öne çıkan Nagihan, 2024 All Star'da da bulunuyor. Karadere 27 Aralık 1984 yılında Osmaniye Kadirli'de dünyaya geldi. Kısa mesafe ve engelli koşucusu olan Nagihan Karadere daha önce 3 kez mücadele ettiği Survivor'da, 2024 All Star kadrosunda yarışıyor.

NAGİHAN KARADERE HANGİ MADALYALARI KAZANDI?

Fenerbahçe'de yetişti ve sürat koşuları branşında yarıştı. 13-14 Eylül 2003 tarihlerinde Köstence'de düzenlenen Balkan Gençler Atletizm Şampiyonası'nda 400 metre branşında altın madalya kazandı. Aynı şampiyonada 4x400m bayrak yarışında gümüş madalya 4x100m bayrak yarışında bronz madalya kazandı.Çin'in Shenzhen şehrinde düzenlenen 2011 Dünya Üniversite Yaz Oyunları'nda 4x400 metre bayrak yarışında Türk millî takımında yer alarak (Merve Aydın, Meliz Redif ve Pınar Saka ile birlikte) gümüş madalya kazanan sporcu, 400 metre engelli yarışında bronz madalya kazandı.2012 Yaz Olimpiyatları'nda, atletizm 400 metre engelli seçmelerinde mücadele etti, ancak hatalı çıkış yapınca yarış dışı bırakıldı.

SURVİVOR NAGİHAN KARADERE HANGİ YILLARDA YARIŞTI?

Survivor 2016 programında Ünlüler adına yarışan isimler arasında yer aldı çeyrek finalde elenerek beşinci oldu. 2018 Survivor All Star'da finale kalarak ikinci oldu. 2022'de de Survivor 2022: All Star yarışmasında mücadele etmiştir. Uğur Gökçe ile 2016 yılında boşandı ve bir kızı vardır.

Kaynak:Abbas Çakar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.