Survivor All Star'da eleme adayı kim oldu? Dokunulmazlığı kim kazandı?

Survivor All Star'da eleme adayı kim oldu? Dokunulmazlığı kim kazandı?

Survivor All Star 2024 sezonu heyecanı tüm hızıyla devam ederken, son bölümle ilgili merak edilen soruları ve cevaplarını sizler için derledik. Peki ,17 Şubat 2024'te Survivor All Star'da Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı? Eleme adayı kim oldu? Hakan neden ceza aldı? İşte en çok merak edilenler...

17 Şubat 2024'te Survivor All Star'da Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı?

17 Şubat 2024 Survivor All Star bölümünde, dokunulmazlık oyununun galibi Kırmızı Takım oldu. Kıyasıya geçen mücadelenin sonunda Kırmızı Takım, Mavi Takım'ı 12-6 gibi net bir skorla mağlup etmeyi başardı.

Survivor All Star'da İlk Eleme Adayı Kim Oldu?

Bu haftanın ilk eleme adayı, konseyde yapılan oylama sonucu Hakan olarak belirlendi. Hakan, adaylık sonrası yaptığı açıklamada, durumu kabullenirken, düello için heyecanlı olduğunu ifade etti.

Acun Ilıcalı Hakan'a Hangi Ceza Verdi?

Acun Ilıcalı, Hakan'ın yarışma kurallarına aykırı davrandığını belirterek, ona 3 ödülden men cezası verdi. Bu ceza, Hakan'ın eşiyle yarışma dışında iletişim kurma girişimi nedeniyle uygulandı.

Survivor All Star'da Yarışmacılara Ne Müjde Verildi?

Acun Ilıcalı, yarışmacılara bu sezon açlıkla ilgili şartların çok ağır olmayacağı müjdesini verdi. Doktorlar eşliğinde proteinsel takviyeler yapılacağı, böylece yarışmacıların fiziksel olarak daha dayanıklı olmalarının sağlanacağı açıklandı.

Mavi Takım'da Hangi Gerginlik Yaşandı?

Dokunulmazlık oyununun ardından Mavi Takım'da Ogeday ve Begüm arasında gerginlik yaşandı. Ogeday, oyun sırasında Begüm'ün pozisyonunu eleştirince, Begüm bu eleştirilere karşılık verdi ve kısa süreli bir sözlü atışma yaşandı.

Survivor All Star'da Anket Sonucu Ne Oldu?

Acun Ilıcalı'nın Instagram sayfasından yapılan ankette, hangi takımın daha güçlü olduğu soruldu. 2.5 milyon oy kullanılan ankette, %69 ile Kırmızı Takım'ın daha güçlü olduğu yönünde görüş bildirildi, Mavi Takım ise %31 oy aldı.

Kaynak:Abbas Çakar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.