Sürpriz adaylık 24 saat sürmedi!

Sürpriz adaylık 24 saat sürmedi!

Kocaeli Körfez İlçesinde dün yaşananlar, bölge halkı ve AK Parti camiası için adeta bir dizi şokun başlangıcı oldu. AK Parti'den ayrılarak Körfez Belediye Başkanlığı için bağımsız adaylığını açıklayan Muhammet Kurtuluş, ilçede ve parti içinde büyük bir sürpriz yaratmıştı. Ancak, Kurtuluş'un siyasi kariyerindeki bu yeni dönüm noktası, beklenenden çok daha kısa sürdü.

Yerel siyasetin tanınmış isimlerinden ve AK Parti'nin önde gelen üyelerinden biri olarak kabul edilen Muhammet Kurtuluş'un, Körfez'den bağımsız olarak belediye başkanlığına aday olacağını duyurması, herkesi şaşkına çevirdi. Bu kararını kamuoyu ile paylaşmasının ardından çok geçmeden, aynı gün içinde aldığı bir başka kararla herkesi bir kez daha şaşırttı: Kurtuluş, adaylıktan çekildiğini açıkladı.

MERAK EDİLİYOR
Muhammet Kurtuluş'un, bağımsız adaylık kararından sonra AK Parti'den istifa ettiği biliniyor. Ancak, adaylıktan çekilmesiyle birlikte, siyasi kariyerinin gelecek adımları konusunda çeşitli spekülasyonlar yapılıyor. Özellikle, Kurtuluş'un önümüzdeki günlerde AK Parti'ye geri dönüp dönmeyeceği, siyaset gündeminde merak edilen konular arasında yer alıyor.

Kaynak:Abbas ÇAKAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.