‘Sürdürülebilir Sanat’ sergisi açıldı

‘Sürdürülebilir Sanat’ sergisi açıldı

Nurhan Gündoğdu’nun kişisel sergisi ‘Sürdürülebilir Sanat’ Nikomedia Sanat Galerisi’nde sanatseverlerle buluştu. 24 Aralık’a kadar açık olacak sergide birbirinden güzel onlarca eser yer alıyor. Sergi açılışına İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Sibel Solakoğlu, İzmit Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ufuk Aktürk ve çok sayıda sanatsever İzmitli katıldı.

İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Sibel Solakoğlu, “Sanatçımıza ve sergi açılışımıza katılan herkese teşekkür ediyorum. Biz İzmit Belediyesi olarak atıkların geri dönüşüme kazandırılmasıyla ilgili çalışmalarımıza devam ediyoruz. Doğadaki atıkların el emeğine dönüştürülmesi adına çeşitli kurslarımız var. Hatta belediyemizin önünde kurulan yılbaşı stantlarında eserlerden örnekler görebilirsiniz” dedi.
Sanatçı Nurhan Gündoğdu ise, “30 yılın sonunda böyle eserler çıkarttım ortaya. Özellikle atıl malzemeleri bir araya getirip sanatla tekrar anılarımızda canlandırdım. Umarım sergiyi beğenmişsinizdir. Sürdürülebilir yaşam soyut düşünceyle birleşerek bu eserleri ortaya çıkardı. Sergiye katılan herkese çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.