SÜR KAPTAN ŞAMPİYONLUĞA

SÜR KAPTAN ŞAMPİYONLUĞA

Gebzespor şampiyonluk havasına girdi. Bölgesel Amatör ligin bitimine 4 hafta kala en yakın rakibine 3 puan fark atan ve averajla da önde bulunan Gebzespor...

Gebzespor şampiyonluk havasına girdi. Bölgesel Amatör ligin bitimine 4 hafta kala en yakın rakibine 3 puan fark atan ve averajla da önde bulunan Gebzespor grup şampiyonluğuna kilitlendi. Başkan Yusuf Öztürk şampiyonluğu matematiksel olarak garantilemeden rehavete kapılmamaları gerektiğini yineledi. 5 yıllık özlemi bitirmeye çok yaklaşan Gebzespor’da Başkan Yusuf Öztürk 5 final maçı oynayacaklarını ve tümünü kazanarak Gebzespor’a hak ettiği şampiyonluğu yaşatmak istediklerini söyledi.

KESTEL MESAİSİ BAŞLADI

Bölgesel Amatör ligin 23.haftasında Bursa temsilcisi Kestel Belediyespor’la deplasmanda karşılaşacak olan Gebzespor bu maçın hazırlıklarını tesislerinde yaptığı idmanla sürdürüyor.

Zaferspor’u deplasmanda 1-0 yenerek ligde kalma umutlarını arttıran Kestel Belediyespor karşısında zor bir maça çıkacak olan Gebzespor galibiyet serisine bu maçta devam edip şampiyonluk şarkıları söylemeye devam etmek istiyor.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.