Süper Lig’de 38. Hafta VAR Hakemleri Açıklandı

Süper Lig’de 38. Hafta VAR Hakemleri Açıklandı

Trendyol Süper Lig’in 38. haftasında bugün oynanacak şampiyonluk ve küme düşme hattını ilgilendiren karşılaşmaların Video Yardımcı Hakemleri (VAR) açıklandı.

Bugün saat 19.00’da başlayacak olan 7 önemli müsabakada görev yapacak VAR hakemleri, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) resmi internet sitesinde duyuruldu. Son haftada şampiyonluk yarışının ve küme düşme hattının netleşeceği maçlar büyük bir heyecanla bekleniyor.

Galatasaray - Konyaspor Maçı

Galatasaray’ın deplasmanda Konyaspor ile oynayacağı karşılaşmayı hakem Tugay Kaan Numanoğlu yönetecek. Numanoğlu’nun yardımcılıklarını Murat Tuğberk Curbay ve Candaş Elbil yapacak. Dördüncü hakem olarak ise Muhammet Ali Metoğlu görev alacak. Bu önemli maçta VAR hakemi olarak Hollanda Futbol Federasyonu’ndan Pol van Boekel görev yapacak.

Fenerbahçe - İstanbulspor Maçı

Fenerbahçe’nin sahasında İstanbulspor ile oynayacağı maçı hakem Volkan Bayarslan yönetecek. Bayarslan’ın yardımcıları Aleks Taşcıoğlu ve Samet Çiçek olacak. Dördüncü hakem olarak Oğuzhan Çakır görev alacak. Bu karşılaşmada VAR hakemi olarak İtalya Futbol Federasyonu’ndan Marco Di Bello görev yapacak.

Diğer Maçlar ve VAR Hakemleri

Kasımpaşa - Beşiktaş: Ümit Öztürk
Trabzonspor - MKE Ankaragücü: Claudio Pereira
Adana Demirspor - RAMS Başakşehir: Bülent Birincioğlu
Pendikspor - Gaziantep FK: Helder Malheiro
Hatayspor - Çaykur Rizespor: Johann Pfeifer

Kaynak:Abbas Çakar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.