Süper Lig Play-Off’ta heyecan sürüyor

Süper Lig Play-Off’ta heyecan sürüyor

Bölgesel Amatör Lig’e yükselecek olan bir takımın belirleneceği Amatör Süper Lig Play-Off terfi grubu maçlarında bugün 6. hafta karşılaşmaları sahne alacak.

Lider Körfez Belediyesi Hereke Yıldızspor, sahasında Diliskelesispor’u konuk edecek.
LİDER EVİNDE OYNAYACAK
Amatör Süper Lig Play-Off Grubu terfi maçlarında her geçen hafta büyük çekişmeler yaşanıyor. Geçen hafta deplasmanda Çınarlıspor’u 2-0 mağlup eden Körfez Belediye Hereke Yıldızspor, 11 puanla liderlik koltuğunda en yakın rakibine 4 puan fark atmış durumda. Lider Körfez Belediye Hereke Yıldızspor, bugün hafta içi mesaisinde Sahasında üst sıralar için mücadele veren Diliskelesispor’u saat 19.15’te konuk edecek. Şampiyonluğun güçlü adayları arasında yer alan Diliskelesispor’u geçen hafta deplasmanda 2-1 mağlup eden Maşukiyespor, bugün Derbent Stadı’nda üst sıralar için mücadele veren Arslanbey Gençlerbirliği’ni konuk edecek.
KARTEPE DERBİSİ DERBENT’TE
Geçen hafta sonunda Derince Suni Çim Sahasında Çınarlıspor’u 4-1 gibi farklı mağlup eden şampiyon adayı Değirmenderespor, 8 puanla ikinci sıraya yükselmeyi başarmıştı. Şampiyonluk mücadelesi veren Değirmenderespor, bugün Şehit İlyas Bayraktutar Stadı’nda saat 19.15’de 5 puanlı zorlu rakibi Yuvacıkspor karşısında mutlak galibiyet arayacak. Play-Off grubunda istikrarlı bir mücadele veremeyen Çınarlıspor, bugün Derince Suni Çim Sahasında grubun son sırasında yer alan Hidropaks Gebze Tayfunspor karşısında yine zorlu bir mücadele verecek. İki takım arasında oynanacak olan bu kritik mücadele saat 19.15’de başlayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.