Süper Amatör Lig’e hoş geldin Bekirdere! “1-0”

Süper Amatör Lig’e hoş geldin Bekirdere! “1-0”

1. Amatör Lig’den Süper Amatör Lig’e yükselme maçında Ergün Şengül’ün çalıştırdığı Bekirderespor ile Volkan Taşer’in çalıştırdığı Gölcük Çiftlikspor, Arslanbey Stadı’nda karşı karşıya geldi.

1. Amatör Lig’den Süper Amatör Lig’e yükselme maçında Ergün Şengül’ün çalıştırdığı Bekirderespor ile Volkan Taşer’in çalıştırdığı Gölcük Çiftlikspor, Arslanbey Stadı’nda karşı karşıya geldi. Mücadeleyi 26. dakikada Fatih Ertürk’ün harika golü ile 1-0 kazanan Bekirderespor 2 yıl aranın ardından adını Süper Amatör Lig’e yazdırmanın mutluluğunu yaşadı.

 

BİRİSİ ATTI, DİĞERİ TUTTU

Zevkli, çekişmeli ve tempolu geçen maçın ilk yarısı 1-0 sona erdi. 26. dakikada, Bekirderespor’un Mertspor’dan transferi Gökhan Eski’nin pasında takımın deneyimli ofans oyuncusu Fatih Ertürk yerden seken topa çok iyi vurdu ve topu filelerle buluşturdu. (1-0) İkinci yarıda Gölcük Çiftlikspor 76. dakikada penaltı kazandı. Penaltı vuruşunu Furkan Şamba yaptı ve gecenin kahramanı kaleci Aziz köşeyi doğru tahmin etti ve sağına uçarak Gölcük ekibine gol izni vermedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.