Suna Çınar'dan tabana: Ötekileştirmeyeceğiz.  Ayrıştırmayacağız.

Suna Çınar'dan tabana: Ötekileştirmeyeceğiz. Ayrıştırmayacağız.

CHP Çayırova’da iki dönem kadın kolları başkanlığı yapan, bir dönem belediye meclis üyeliği de yapan Suna Çınar, başkanlığa ikinci kez aday. Çınar kongre öncesi parti tabanına net mesaj verdi: Ötekileştirmeyeceğiz, ayrıştırmayacağız.

CHP Çayırova İlçe Örgütü’nü hafta sonu gerçekleşecek kongresinin olağanüstü olmasından sebep seçilecek yönetimin tek seçim sınavı, 2023 seçimleri olacak. Bu seçimlerden sonra, yerel seçimler öncesi bir kongre sürecine daha girilecek.

CHP Çayırova’da iki dönem kadın kolları başkanlığı yapan, bir dönem belediye meclis üyeliği de yapan Suna Çınar, başkanlığa ikinci kez aday. Bir önceki kongrenin adaylarından Binali Eniş ile, önceki kongrenin başkanlığa seçilen diğer adayı Cihan Soyluçiçek’in de içinde yer aldığı ekibin desteğiyle yarışacak. Geçen kongrenin iki kaybedenden birinin kesinlikle kazanacağı kongreni sonucu şimdiden merakla bekleniyor…

 -       Kongrede 142 delegenin oy hakkı bulunuyor. 72 oyu gören ipi göğüsleyecek. Bu anlamda oy hedefiniz ne?

 

-       Biz seçimi alacağımıza inanıyoruz. Bugün itibarilye 80 üzeri oyumuz var. Daha da yükseltmek için çaba gösteriyoruz.

 

-       Seçimi kazanırsanız ne tür bir yönetim anlayışı sergileyeceksiniz?

 

-       Cumhuriyet Halk Partisi’nin içinde halk kelimesi geçtiği için halkın her katmanından insanın gelip bu partinin içinde iktidar yolunda çalışacağı, rahat bir ortam sağlanacaktır. Ötekileştirmeden ve ayrıştırmadan bu partinin tabanı ve tavanıyla beraber aradaki kopukluğun kapatılacağı bir yönetim anlayışı sergileyeceğiz. Devamı 5’te

 

 tekerrur22222.jpg

DAVA ARKADAŞIMLA YARIŞACAĞIM. CHP KAZANACAK:  Suna Çınar, “Parti içinde rakibim ama yol ve dava arkadaşım Binali Eniş’e de başarılar diliyorum. Sandıktan çıkacak sonuç her ne olursa olsun, kazanan CHP olacaktır hatta şimdiden olmuştur” dedi. (Foto arşiv/ 15 Ocak 2019’daki kongreden)

 

 

SINAVIN İLK AYAĞINDA ÇINAR’IN HALKA MESAJI NET:

 

Herkesin CHP’si idik.

Herkesin CHP’si kalacağız

 

**

Altılı masaya rivayet edeceğiz

**

 

Genel yerel fark etmez.

Aday ön seçimle belirlenmeli

**

1992, 1994, 1999, 2004, 2009, 2014,  2019... OLMADI AMA İNATLARI İNAT 

YERELE DE GENELE DE…

CHP’li kadınlar her

iki meclise de girecek

**

 

DÜN BUGÜN YARIN..

 

Bu ekip her zamanki yerinde

Kimdir?

 

**

Gün içinde, www.gebzehaber.net'te

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.