Sultnorhanspor kayıpları oynuyor

Sultnorhanspor kayıpları oynuyor

Birinci Amatör Küme B Grubu’nda lider Mertspor, deplasmanda Gebze Sultan Orhanspor karşısında 3-2 galibiyetle ayrılarak liderliğini korudu.

MERTSPOR 3 PUANI KAPTI
B Grubu’nda geçen hafta liderlik koltuğunu rakibinden haftalar sonra geri alan Mertspor, Gebze Beylikbağı Stadı’nda Gebze Sultan Orhanspor karşısında 3-2 kazanarak liderliğini korumayı başardı. Tavşancılspor, Metin Oktay Stadı’nda rakibi Gebze Denizliköyüspor karşısında 8-1 gibi farklı galibiyetle 3 puanı kazanarak zirve yarışını sürdürdü. İzmit Gültepespor, Derbent Stadı’nda aynı puanlı rakibi Yazlıkspor karşısında 2-0 kazanarak 27 puana ulaştı. Kavaklıspor ile Derince Birlikspor’un Kavaklı Stadı’ndaki mücadelesi 2-2 tamamlandı. Körfez Esenspor ile Kocaeli Nusretiyespor arasında oynanan karşılaşma ise ev sahibi ekibin 3-1’lik galibiyetiyle sona erdi.
YAVUZSPOR TAKILDI
D Grubu’nda lider Yavuzspor, grupta son sırada yer alan Eşmespor ile 2-2 berabere kalarak iki puan kaybetti. Harb-İşspor, Kavaklı Stadı’nda rakibi Seka Doğanspor karşısında 3-2 kaybederken zirve yarışında ağır yara aldı. Alikahya Belediyespor, sahasında Taşköprü Birlikspor ile 2-2 berabere kalarak zirve yarışında iki puan kaybetti. Play-Off grubuna kalmayı hedefleyen Bekirpaşa Başaranspor, Cephanelik Stadı’nda Çayırova Menderesspor karşısında 7-3 gibi farklı bir skorla kazanarak büyük sevinç yaşadı. Grup’ta Darıcaspor, sahasında konuk ettiği Beylikbağı Karadenizspor karşısında 5-1 gibi farklı mağlup oldu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.