SULTANORHANSPOR GEBZE’YLE BÜTÜNLEŞMELİ

SULTANORHANSPOR GEBZE’YLE BÜTÜNLEŞMELİ

SULTANORHAN OMUZ OMUZA Gebze sahiplenir, yönetimin kararlılığı istikrara dönüşürse Sultanorhanspor Gebze’nin ihtiyaç duyduğu futbol açığını...

SULTANORHAN OMUZ OMUZA

 

Gebze sahiplenir, yönetimin kararlılığı istikrara dönüşürse Sultanorhanspor Gebze’nin ihtiyaç duyduğu futbol açığını kapatacak potansiyele sahip…

 

GEBZESPOR KANGREN OLMUŞ DURUMDA

Gebzespor dibe vurdu. Gelecek endişesi taşıyor. Bu şartlarda yeniden profesyonel liglere dönüş yapması imkansızında ötesinde. Yıllardır bozulan imajı, kulübün sırtındaki borç yükü, yönetici bulmayı dahi zorlaştıracak noktaya gelmiş durumda. Gebzespor’un tarihi, arması, taraftarı görmezlikten gelinemez, gönül ister ki mor menekşe eski coşkusuna geri dönsün ancak bu yapı ve bu anlayışla çok zor. Camiada birlik ve beraberlikten eser kalmamış,  Gebze futbol adına yeni isimlerle, yepyeni bir sayfa açması tek çıkar yolu olur.

 

 

 

Kalıcı başarılar elde etmek, Gebze futbolunu yeniden canlandırmak için yola çıkan Sultanorhanspor, yönetim şekliyle çevre kulüplerine örnek oluyor. Yöneticiler her pazartesi bir araya gelerek durum değerlendirmesi yapıyor. Başarı için en küçük detayları bile gündem konusu yapan ve futbolculara maksimum değer veren Sultanorhanspor kurmayları Gebze’yi profesyonel liglerde temsil edecek bir takım yaratmakta kararlı.

 

Geleceğin de planlamasını yapan Sultanorhanspor sportif faaliyetlerini profesyonel anlayışlara teslim ederek bu noktada da doğru hamleler yapıyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.