SULTANORHAN GÜLE OYNAYA KAZANDI: 4-0

SULTANORHAN GÜLE OYNAYA KAZANDI: 4-0

Süper Amatör lig B grubunun 13.haftasında deplasmanda Tavşantepespor’un konuğu olan Sultanorhanspor rakibini farklı mağlup etti. Goller; Mehmet Yılmaz(2)...

Süper Amatör lig B grubunun 13.haftasında deplasmanda Tavşantepespor’un konuğu olan Sultanorhanspor rakibini farklı mağlup etti. Goller; Mehmet Yılmaz(2) Serdar ve Uğur Çimen’den geldi. Şifo Mehmet’in attığı 3.gol izleyenleri mest etti.

 

Bu sezon Süper Amatör lig B grubunun rakipsiz lideri olan Sultanorhanspor, Tavşantepespor engelini kolay geçti. Ruhi Korkmaztürk’ün ekibi zor geçmesi beklenen maçta rakibini 4-0 la geçerek şampiyonluk yolunda dev bir adım daha attı.

 

KARANLIKTA DURDURAMADI

 

Maçın başlamasına dakikalar kala Cephanelik stadında elektrikler gitti. Karşılaşma  20 dakika geç başladı. Maça hızlı Sultanorhanspor defanstan başlayan pas trafiği ile bu ligin üzerinde bir takım olduğunu gösterdi. Üstünlüğünü maçlar başlar başlamaz hissettiren Sultanorhanspor maçın 12.dakikasında Serdar’ın golüyle 1-0 öne geçti. 18.dakikada hazırladığı pozisyonu 6 pasın içinde düzgün bir vuruşla süsleyen Mehmet Yılmaz skoru 2-0’a getirdi. Bu golden sonra ortam gerildi. Tavşantepe taraftarı Sultanorhanspor’u kötü tezahhuratlarla baskı altına almaya çalışsa da tecrübeli ayaklara sahip olan Sultanorhanspor futbolunu bozmadı. Devre 2-0 Sultanorhanspor’un üstünlüğü ile sonuçlandı. İkinci yarıda da oyunun kontrolünü elinde bulunduran pozisyonlarl bulan Sultanorhanspor kalesinde de ciddi tehlikeler yaşadı. Sultanorhanspor’un zor anlar yaşadığı dakikalarda yine tecrübeli yıldız Mehmet sazı eline alarak  sezonun en güzel golünü kaydetti. Kalecinin önde olduğunu gören süper yıldız yaklaşık 40 metreden yaptığı aşırtma vuruşla farkı 3 e çıkardı. Bu golden hemen sonra Uğur Çimen’e pozisyon hazırlayan Mehmet kendisinin rahatlıkla gol yapacağı pozisyonda pas atmayı tercih ederek takım arkadaşına asist yaptı. Uğur’da bu ikramı geri çevirmedi ve skoru 4-0 yaptı. Bu golden sonra Sultanorhanspor sahada kenetlendi. Mücadele Sultanorhanspor’un 4-0 galibiyetiyle sonuçlanırken maç sonunda Tavşantepe taraftarı Sultanorhan’ın zaferine gölge düşürecek davranışlar sergilese de olaylar büyümeden engellendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.