Sultanlar destek bekliyor

Sultanlar destek bekliyor

2. Lig Kadın Voleybol’da ilimizi tek temsil eden İhsaniyespor’un İkinci Başkanı Zafer Kanpara ilgisizlikten yakınarak “Sesimizi artık duysunlar ve genç kızlarımıza destek olsunlar” dedi.

VOLEYBOLDA TEK TEMSİLCİMİZ

2014 yılında altyapı ile kadın voleybolun startını veren İhsaniyespor yönetimi kadın voleybolda  Bölgesel Amatör Lig’de bir yıl mücadele ettikten sonra son dört sezondur 2. Lig’de ilimizi temsil ediyorlar. Lig de katıldıkları ilk yılda DSİ ile birlikte ilimizi temsil ettiler. Fakat DSİ küme düştüğü için İhsaniyespor Kadın Voleybol takımı son üç sezonda ilimizi tek başına temsil ediyor. İhsaniyespor yönetimi kurulu İkinci Başkan Zafer Kanpara futbolun haricinde kadın voleybol takımına beklenen desteğin verilmediğinden yönetim olarak sıkıntı yaşadıklarını açıkladı. 

KADINA KİMSE ÖNEM VERMİYOR

Zafer Kanpara  açıklamasında ilk başta Kadın Şiddetine tepki gösterenlere seslendi “Kadına Şiddete gelince herkes ön plana çıkıyor, fakat İhsaniyespor Kadın Voleybol takımına kimse sahip çıkmıyor. Kadına kimse önem vermiyor. Ben inanmıyorum, çünkü kadına önem verseler İhsaniyespor Kadın Voleybol takımına destek olurlar. Bize bugüne kadar en büyük desteği Kocaeli Amatör Spor Kulüpler Federasyonu Başkanı Murat Aydın verdi” dedi. 

MURAT AYDIN’IN DESTEĞİ BÜYÜK

Kanpara açıklamasını devamında “Murat Aydın’ın bize bugüne kadar verdiği desteğin ilk başlangıç noktası Antalya’da yapılan Başkanlar Kurulu oldu. Biz yönetim olarak Antalya Başkanlar Kurulu toplantısı fırsatını iyi değerlendirdik. İlk Başkanlar Kurulu toplantısının ardından voleybola katıldık. Başkanlar Kurulu’nun ikinci toplantısında İhsaniye  Gençlik Merkezi’nin kurulmasında büyük girişim sağladık. Murat Aydın kulübümüze ilk voleybol topunu alarak destek olmaya başladı ve hala destek oluyor.  Murat Aydın sonrasında birçok deplasmanımıza kendisi ve sponsor desetği sağladı” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.