SULTAN KAÇTI MENEKŞE YAKALADI: 2-2

SULTAN KAÇTI MENEKŞE YAKALADI: 2-2

      Gençlerin derbisi nefes kesti 1.Küme U-19 liginde şampiyonluk mücadelesi veren iki takımdan Sultanorhanspor ve Gebzespor arasında...

      Gençlerin derbisi nefes kesti

 

1.Küme U-19 liginde şampiyonluk mücadelesi veren iki takımdan Sultanorhanspor ve Gebzespor arasında oynanan maç büyük çekişmeye sahne oldu. Özellikle son dakikaları nefes kesen maç 2-2’lik eşitlikle sonuçlandı.

87.dakikaya kadar karşılaşmayı 2-0 önde götüren Sultanorhanspor bir anlık dikkatsizliğin bedelini ağır ödedi.

 

SULTAN SAKATA GELDİ

 

Karşılaşmanın uzun bölümünde maçın hakimi olan Sultanorhanspor defans hattında güçlü rakibine geçit vermedi. Uzun toplarla gol arayan ve bunda da etkili olan Sultanorhanspor son dakikalara 2-0 önde girdi. Sultanorhanspor’un genç stoperi Enis Kubilay Ayar talihsiz bir sakatlık yaşadı. Genç yıldızın ikili pozisyonda menisküsü yırtıldığı öğrenildi. Ne olduysan bundan sonra oldu. Defansta açıklar veren Sultanorhanspor bir anlık dikkatsizliğin bedenli ödedi.Sinirlerin gerildiği maçta Gebzespor  son 10 dakikaya 10 kişiyle girdi.

 

 Buna rağmen maçı bırakmayan mor menekşeli gençler 87.dakikada durumu 2-1 yaptı. Maç böyle bitecek derken 90+4’de Gebzespor durumu 2-2’ye getiren golü kaydederek 1 puanı kurtardı. Maçta hem sakat veren, hemde 2 puan bırakan Sultanorhanspor sahayı üzgün terk etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.