Şule ile Asım’ı “elektrik” çarptı!

Şule ile Asım’ı “elektrik” çarptı!

DYP Gebze İlçe eski Başkanı Şenol Kurt’un elektrik elektronik mühendisi oğlu Asım Kurt, elektrik mühendisi Şule Kara ile dünya evine giriyor. Gebze’deki GSM veri merkezine biri teknik hizmet verip diğeri ürün tedarik ederken tanışan çift soluğu nikâh masasında aldı

Türkiye’nin bir dönemine damga vuran Doğru Yol Partisi’nin Gebze İlçe eski başkanlarından, uzun yıllar SEDAŞ’ta çalıştıktan sonra emekliye ayrılan Şenol Kurt, elektrik elektronik mühendisi oğlu Asım’ı, elektrik mühendisi Şule Kara ile evlendiriyor.

KARA VE KURT AİLELERİ DÜNÜR OLUYOR

İstanbul’un Beylikdüzü İlçesi’nde oturan; Bulgaristan Türkleri’nden emekli hemşire Fatma ve Gümüşhane eşrafından işçi emeklisi Bünyamin Kara çiftinin güzel kızları, Elektrik Mühendisi Şule Kara ile Eskişehir eşrafından ev kadını Hamiyet ve Trabzon’un Sürmene ilçesi eşrafından emekli memur Şenol Kurt çiftinin yakışıklı oğulları Asım dünya evine giriyor.

ÜNİVERSİTE OKUDUĞU KOCAELİ’YE

ŞİMDİ GELİN GELİYOR

Her ikisi de 30 yaşında olan çiftten çiçeği burnunda müstakbel gelin Kocaeli Üniversitesi Elektrik Mühendisliği bölümü mezunu. Elektrik elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmaların tedarikçisi bir firmada, özel sektörde çalışan Şule Kara, evlilikle birlikte şehir değişikliğinden ötürü İstanbul’daki işinden ayrıldı. Gebze’de yine özel sektörde çalışacak.

Müstakbel damat bey ise Sakarya Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği bölümü mezunu. Körfez İlçe’deki TÜPRAŞ tesislerinde, yatırımlar bölümünde çalışıyor.

BİRİ ÜRÜN SATIP DİĞERİ

TEKNİK HİZMET VERİRKEN…

Çiftin birbiriyle tanışmasına ise mesleklerinin yanı sıra iş kolları da vesile oldu. Gebze’nin Güzeller Mahallesi’nde Turkcell’e ait bir GSM veri merkezine; Şule Kara çalıştığı firma aracılığı ile ürün tedarik ederken Asım Kurt da çalıştığı TÜPRAŞ marifetiyle teknik hizmeti veriyordu. Bu vesileyle tanışan çiftin arkadaşlıkları kısa sürede “Elektrik çarpması” misali aşka dönüşürken soluğu nikah masasında almaları da uzun sürmedi.

KINA 6, DÜĞÜN 8 EKİM’DE

Çiftin kınaları 06 Ekim Cuma günü akşamı İstanbul’un Beylikdüzü İlçesi’nde; Atatürk Bulvarı, White Corner AVM’deki Ansu Davet / Aşk Salon’da yakılacak. Düğünleri 08 Ekim Pazar günü akşamı Kocaeli’nin Çayırova İlçesi’nde, Cumhuriyet (Şekerpınar) Mahallesi, Namık Kemal Caddesi üzerindeki Naim Süleymanoğlu Kültür Merkezi, Ada Davet Balo Salonu’nda gerçekleşecek. Gerek kına, gerekse düğün akşam saatlerinde 19.00’dan itibaren başlayacak.

KASIM’DA BODRUM BAŞKADIR

Birbirine çok yakışan çift ile birbirine dünür olan ebeveynleri; mutlu günlerinde tüm akraba, eş, dost ve sevenlerini aralarında görmekten mutluluk duyacaklarını belirtip davetiye ulaştıramadıklarına da çağrıda bulundu. Çiftin, düğün sonrası balayı için Bodrum’u tercih ettiği öğrenildi.

DÜĞÜN SALONU TERCİHİNDE

FATMA KARA’NIN OLASI ETKİSİ..

Öte yandan Kurt Ailesi’nin çiçeği burnunda gelini Şule’nin annesi Fatma Kara’nın Bulgaristan Türkü olmasından esasla düğün için Naim Süleymanoğlu Kültür Merkezi’nin seçilmesi dikkat çekti. Aslen Bulgaristan’ın Kırcaali eşrafından olan Süleymanoğlu, 1980’li yıllarda dönemin Bulgaristan Hükümeti’nin Bulgaristan Türkleri’ne yönelik insanlık dışı baskı ve asimile uygulamalarını dünyaya duyurmuş; 1986’da iltica ederek Türkiye’ye gelmişti. “Cep herkülü” diye de tanımlanan efsanevi halterci ve insan hakları aktivisti, bir güzel insan Naim Süleymanoğlu, 2017 yılında henüz 50 yaşındayken hayatını kaybetmişti. Adı Çayırova’da da; Bulgaristan Türkleri’nin yoğun olduğu Cumhuriyet Mahallesi’nde, belediye tarafından inşa edilen kültür merkezinde yaşatılıyor.

Haber merkezi

senol-kurt-2.jpg

Hamiyet – Şenol Kurt çiftinin yakışıklı oğulları Asım, Fatma – Bünyamin Kara çiftinin güzeller güzeli kızı Şule ile 08 Ekim’de Çayırova’da dünya evine girecek.

senol-kurt-3.jpg

Çiçeği burnunda çift mutlu günlerinde tüm dost ve sevenlerine davette bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.