Şükür ve Şarlayan, Oryantring Sempozyumunda

Şükür ve Şarlayan, Oryantring Sempozyumunda

    Dağcı ve doğa sporcusu Rıdvan Şükür ve Drama lideri ve eğitim danışmanı Zafer şarlayan  İzmir’de düzenlenen Oryantring...

 

 

 

 

Dağcı ve doğa sporcusu Rıdvan Şükür ve Drama lideri ve eğitim danışmanı Zafer şarlayan  İzmir’de düzenlenen Oryantring sempozyumuna katıldı.

 

Türkiye Oryantiring Federasyonu ve Dokuz Eylül Üniversitesi işbirliği ile hazırlanan sempozyuma  katılan Şükür ve Şarlayan Oryantring çalışma atölyelerinede katıldı. Rıdvan Şükür koşarak oryantring (çiz yap koş) atölyesine katılırken, Zafer Şarlayan Drama ile Oryantiring atolyesine katıldı. İkili daha sonra Caner Odabaşoğlu tarafından verilen; Oryantiring tabanlı etkinlik üretimi atölyesine katıldı. Oryantiringte iyi örnekler sunumunuda birlikte  izleyen ikili, sempoyumdan en üst düzeyde faydalandıklarını söylediler. 

 

 

 Türkiye Oryantiring Federasyonu tarafından İzmir’de düzenlelen sempozyumun kendinde kalıcı etki bıraktığını söyleyen Şükür, bu alana önümüzdeki zaman diliminde daha fazla ilgi göstereceğini söyledi. Drama lideri  Zafer şarlayan, bu  organizasyonun kendisi için faydalı olduğunu, ileride drama ile oryantringi buluşturan  bir çalışma ortaya çıkarabileceğini ifade etti. Gebze dağcılık kulübü başkan yardımcısı Rıdvan Şükür,  Oryantringin her geçen gün daha fazla geliştiğini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.