Suç Makinesine Yaşından Büyük Ceza

Suç Makinesine Yaşından Büyük Ceza

İşlemiş olduğu birden fazla suçla ilgili olarak, hakkında 28 yıl 11 ay 15 gün hapis cezası verilen Ç.S, yakalanarak tutuklandı.

İşlemiş olduğu “ Bilişim Sistemleri Banka Veya Kredi Kurumlarının Araç Olarak Kullanılması Suretiyle Dolandırıcılık”, “Banka Veya Kredi Kurumlarının Araç Olarak Kullanılması Suretiyle Dolandırıcılık”, “Kullanmak İçin Uyuşturucu Veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek, Bulundurmak Ve Kullanmak”, “Hükümlü Veya Tutuklunun Kaçması”, “Kullanmak İçin Uyuşturucu Veya Uyarıcı Madde Satın Almak”, “Bina İçinde Muhafaza Altına Alınmış Olan Eşya Hakkında Hırsızlık” ve “Adet Gereği Açıkta Bırakılmış Eşya Hakkında Hırsızlık” suçlarından devam eden yargılaması sonucu 24 yaşındaki Ç.S, 28 yıl 11 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Almış olduğu cezası bir üst mahkeme tarafından onanan ve hakkında yakalama kararı çıkartılan hükümlü, Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü'nün düzenlediği operasyon ile yakalandı. Emniyette tamamlanan işlemlerinin ardından adli mercilere sevk edilen Ç.S tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak:Abbas ÇAKAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.