Suç duyurusunda bulundular

Suç duyurusunda bulundular

  CHP Çayırova İlçe Başkanı Selahattin Kaya ve belediye meclis üyeleri Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci ve Çayırova Belediyesi hakkında...

 

 

CHP Çayırova İlçe Başkanı Selahattin Kaya ve belediye meclis üyeleri Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci ve Çayırova Belediyesi hakkında suç duyurusunda bulundular.

 

CHP Çayırova İlçe Başkanı Selahattin Kaya ve CHP Çayırova Belediyesi Meclis Üyeleri Halis Koç, Ata Savaş Durak ve Kemal Karagül Gebze Adliyesi’ne giderek Cumhuriyet Başsavcılığına giderek Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci ve Çayırova Belediyesi hakkında suç duyurusunda bulundular. CHP Çayırova İlçe Başkanı Selahattin Kaya, “Denetim komisyonu yasa gereği denetim süresi içerisinde kendilerine tahsis edilen denetim odasında, denetim görevini yerine getirmekle görevli olup bu süre içerisinde talep ettikleri evrak ve dosyalar ilgililer tarafından geciktirilmeden denetim odasına getirilmek zorundadır. Ancak denetim komisyonunda partimiz adına görev yapan Belediye Meclis üyemiz Halis Koç’un hiçbir talebi yerine getirilmemiş denetim görevini yerine getirmesi engellenmiştir.

YASAYA AÇIKÇA AYKIRIDIR

Komisyon üyemizin denetim görevini yapması açıkça engellendiğinden suç duyurusunda bulunduk.” dedi. CHP Çayırova Belediyesi Meclis Üyeleri Halis Koç da yaptığı açıklamada, “Kamu kurumları, adil, şeffaf ve hesap verebilir olmalıdır. Ancak Çayırova Belediyesi’ni yönetenler bunlardan uzak denetim görevimizi engellemek için birim amirlerine verilen talimatlarla istediğimiz evrakları denetim odasına getirmemiştir. Belediye Başkanı Şevki Demirci’nin talimatları ile hareket ederek hangi evrakları getirip getirmemelerinin talimatını başkandan almıştır. Yapılan bu uygulama yasaya açıkça aykırıdır. Tüm bu yaşanan olumsuzluklara sessiz kalmamız mümkün değildi.” diye belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.