Şube Müdüründen yargı kararına skandal sözler!

Şube Müdüründen yargı kararına skandal sözler!

Darıca Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Veysi Gültekin sosyal medya hesabından gezi davasına ilişkin olarak yargı kararlarına skandal sözlerle itiraz etti.

Geziye katılanları terörist ve Vandal olarak gösterdi. Darıca Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Veysi Gültekin sosyal medya hesabından gezi davasına ilişkin olarak  yargı kararlarına skandal sözlerle itiraz etti.
Gazetemizi arayan  çok sayıda kişi ise,  devlet memuru olan bir kişinin   mahkeme kararını  yargılama hakkını kendisinde nasıl bulduğunu belirterek tepki göstererek, “Kendisi devlet memuru ve  devletin  mahkemelerinin verdiği kararları  eleştiriyor.  Gezi ye katılanları  terörist ve Vandal olarak  suçluyor. Acaba bu kişi hakkında  İlçe  Milli Eğitim Müdürü ne gibi bir işlem yapılacak merak  ediyoruz”dediler.
MAHKEME KARARINA TEPKİ, GEZİDEKİLERE TERÖRİST
Darıca  İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube  Müdürü Veysi Gültekin sosyal medya hesabından şunları  yazdı:
“Duydunuz mu?
Resimdeki olayların müsebipleri: Dündar, Kavala, Alabora bilmem ne belaların hiç bir suçu yokmuş. Hepsi masummuş. Resimdeki olaylar, o terör, o vandallıklar da hiç yaşanmamış. Kimse hükümet devirmeye kalkmamış. Mesele sadece ağaçmışmış.
Sıradaki masum kim acaba?”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.