“Şubat ayı enflasyonu her şeyi gözler önüne seriyor!”

“Şubat ayı enflasyonu her şeyi gözler önüne seriyor!”

CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, TÜİK'in Şubat ayı enflasyon verilerini açıklamasının ardından iktidarı eleştiren değerlendirmede bulundu.

CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek gün geçtikçe ülkenin uçuruma sürüklendiğini belirterek, “Türkiye İstatistik Kurumu merakla beklenen şubat ayı enflasyon rakamlarını açıkladı. Buna göre, geçtiğimiz ay enflasyon yüzde 4,81 artarken, yıllık enflasyon yüzde 54,44'e çıktı. Rakamlardan da görüldüğü üzere daha yeni yıla gireli 2 ay olmuşken enflasyon yüzde 50'yi geçti. 2 ayda yüzdelik dilimin yarısına gelen enflasyon bir iki ay sonra yüzde yüzü geçer diye tahmin ediyorum. Fakat TÜİK'in bu verilerinin doğruluğuna da inanmıyorum.

 

“HER ŞEY ORTADA”

Halktan, market fiyatlarından anlaşılacağı üzere Şubat ayı enflasyon rakamının daha da fazla bir oranda olması bekleniyordu. TÜİK yine siyasiliğini konuşturmuş. Halkı kandırmaya devam eder olmuş. Fakat halk tüm gerçekleri ne kadar saklansa da görüyor. Her şey ortada, her şey aşikâr. Biz biliyoruz ki  AKP'ye en büyük cevap sandıkta verilecek, halk yapılanların hesabını seçim günü soracak” şeklinde konuştu.

 

Haber: Hanifi SURUN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.