Suadiyespor’un ‘dayanışma’ gecesi

Suadiyespor’un ‘dayanışma’ gecesi

Suadiyespor’un Black Sea Kadırga Kafe’de organize ettiği “Dayanışma Gecesi” gerçekleştirildi.

Geceye ilginin bayram tatili nedeniyle fazla olmaması gözden kaçmadı. Ancak katılanlar keyifli bir gece geçirirken, Suadiyespor’a başarı dileklerini de ilettiler.

Geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig’e yükselmek için oynadığı baraj maçında Çayırovaspor’a mağlup olan Suadiyespor bu yıl da işleri sıkı tutuyor. Kulübe maddi gelir sağlamak amacıyla projeler üreten Yeşil-Beyazlılar “Dayanışma Gecesi” organize etmişti. Önceki akşam Fuar içinde yer alan Black Sea Kadırga Kafe’de düzenlenen geceye 50 TL’den bilet bastırdı. Ancak geceye katılım, beklenilenin altında kaldı. Fatma Şentürk’ün sunumu ile başlayan gecede Karadenizli sanatçılar Recebim ve Bedirhan’ın şarkıları katılımcıları coşturdu.

AĞRA AÇIKLAMA YAPTI

Gece ve yeni sezon hakkında açıklama yapan Suadiyespor Kulüp Başkanı Mevlüt Ağra “Özlenen Suadiyespor’u geri getirmek istiyoruz, bunun için de çabalıyoruz. Bu sezon da hedefimiz Bölgesel Amatör Lig olacak. Suadiyespor’un geçmişi başarılarla dolu 3. Lig’den elendik. Uzun yıllar Bölgesel Amatör Lig’de Kocaeli’yi temsil ettik. Buradan da desteklerinden dolayı sadece bize değil bütün Kartepe Kulüplerine verdiği destek için Kartepe Belediye Başkanımız Hüseyin Üzülmez’e teşekkür ederim. Bize destek veren bu akşam bize Kadırga Kafe’yi açan Ali Çevik’e, siz sanatçılar ve misafirlerimize de teşekkür ederiz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.