STK’lar Darıca’da toplandı

STK’lar Darıca’da toplandı

  AKP Darıca İlçe Başkanlığı Tanıtım ve Medya Birim Başkanlığı tarafından düzenlenen, Darıca Sivil Toplum Kuruluşları ve Kanaat Önderleri...

 

 

AKP Darıca İlçe Başkanlığı Tanıtım ve Medya Birim Başkanlığı tarafından düzenlenen, Darıca Sivil Toplum Kuruluşları ve Kanaat Önderleri Toplantısında ilçede yapılan çalışmalar ve projeler ele alındı. Bayramoğlu Basın İlan Kurumu tesislerinde gerçekleştirilen toplantıya AKP Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur, AKP İl Başkanı Mahmut Civelek, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, AKP İl Kadın Kolları Başkanı Oya Tuncel, AKP İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ile sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldılar.

 

HİZMETLERE BİRLİKTE DEVAM EDECEĞİZ

 

Toplantının açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, kanaat önderlerinin görüşlerini ve temennilerini dinleme açısından toplantının büyük önem taşıdığını söyledi. Muzaffer Bıyık’ın ardından Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak söz aldı. Göreve geldikleri günden bu yana yapılan hizmetleri başlıklar halinde paylaşan Başkan Karabacak, “Durmak yok yola devam parolasıyla inşallah hizmetlerimize bundan sonra da devam edeceğiz. Şahsi siyaset ve hizmet yapmıyoruz. Birlikte başladığımız hizmet yolculuğumuza yine hep birlikte devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

 

BİRLİK VE BERABERLİK RÜZGÂRLARI ESİYOR

 

 

Başkan Şükrü Karabacak’ın ardından konuşan AKP Kocaeli Milletvekili M. Ali Okur’da hükümet olarak 2001 yılından bu yana yaptıkları hizmetleri özetledi. Okur, “İşte bu hizmetlerden halkımız memnun ki tüm seçimlerden başarıyla çıktık. Önümüzde yerel seçim var. Sizler her zaman olduğu gibi bu seçimde de yapılan hizmetleri göz önünde bulunduracaksınız. Yine sandık başına gönül rahatlığı ile gidecek ve hizmetlerin devamı yönünde destek vereceksiniz. Emanetinize gözümüz gibi bakmaya devam edeceğiz.” diyerek sözlerine son verdi. AKP Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek’te konuşmasında birlik ve beraberlik mesajları verirken, eskiden böyle toplantıların ve tabloların yaşanmadığını artık herkesin kardeşlik duyguları içinde Türkiye Cumhuriyeti çatısı altında bir masada yer aldığını bunun da güzel bir duygu olduğunu belirtti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.