Stadyumun yerine meydan yapılsın!

Stadyumun yerine meydan yapılsın!

İşlevini kaybeden ve kent içinde sıkışıp kalan Alaettin Kurt Stadyumunun şehir dışına taşınması, yerine ise meydan ve yeraltında katlı otopark yapılması isteniyor.

Beton kent olarak adlandırılan Gebze’de yeni alan ve meydanlar için alternatif çözümler oluşturulması bekleniyor.

Gebze merkez de ki Alaettin Kurt Stadyumunun olduğu bölgede yeraltında katlı otopark ve üzerinde ise meydan yapılması isteniyor. Bu sayede hem trafik ve otopark sorununa çözüm bulunacağı gibi Gebzeliler ikinci bir kent meydanına kavuşmuş olacak.

Konuyla ilgili olarak gazetemizi arayan çok sayıda  Gebzeli, stadın işlevini kaybettiğini ve kent merkezinde olmasının bir çok açıdan sakınca oluşturduğunu belirterek şunları ifade ettiler:

YERALTINDA OTOPARK ÜSTTE MEYDAN

“Stat ve  aynı arazide bulunan eskimiş ve işlevini yitirmiş yapılan  şehir dışına taşınarak  yerine  yeni bir kent meydanı ve yeraltında otopark yapılmalıdır. 

Her geçen gün nüfus ve nüfusa bağlı sorunlardan ötürü  sorunlar yaşayan Gebze  soluk alacak yeni  alanlara gereksinimi var. Bu konuda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile  Gebze Belediyesi’nin ortak adım atması ve proje geliştirmesini bekliyoruz”.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve  Gebze Belediyesi’nin bu konuda nasıl bir tavır alacağı  ise  merakla bekleniyor. (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum