SPORUN BİRLEŞTİRİCİ GÜCÜ

SPORUN BİRLEŞTİRİCİ GÜCÜ

Serdar Bulun Gebze'de sosyal ve spor çevresi geniş olan bir isim.

Hidropaks şirketiyle  Tayfunspor'un güç birliği yapmasın da önemli rol oynadı.  Amatör futbolun tozlu yollarından gelen Bulun bölgemizde spor yöneticiliğini hakkıyla yapan ender isimlerden biri oldu.

 Hidropaks Tayfunspor'un 3 dönem Sportif Direktörlüğünü yapan idealist yönetici kulübün sağlıklı  işleyişi ve takım içi  disiplinini sağlayan en önemli karakterlerin başında geldi.

Hidropaks Tayfunspor, Maruf Işıkdağ ve Serdar Bulun'un göreve gelmesiyle birlikte süper amatör lige namağlup şampiyon olarak çıktı. Pandemi öncesinde  süper amatör lig play-off'larında Gebze'yi temsil eden tek takım olan Hidropaks  Tayfunspor zirve mücadelesi vermişti.

Amatörler arasında en kurumsal yönetilen takım olan Hidropaks Tayfunspor, giyimiyle, verdiği sözleri tutmasıyla, kolej havasında takım ruhuyla bir çok takımın gıptayla baktığı bir noktaya geldi.

Bu yapının oluşmasında ve  idaresinde sporun birleştirici ruhunu ortaya koyan idealist spor adamı Serdar Bulun,  Hidropaks Tayfunspor'un başarılı noktaya gelmesinde önemli rol oynayarak  iz bırakanlar arasında yerini aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum