Sporda DORUKTAKİLER'in muhteşem gecesi

Sporda DORUKTAKİLER'in muhteşem gecesi

KOTO’da unutulmaz bir gece yaşandı. Doruktakiler 2019’da Yılın Sporcusu, Yılın Takımı ve yılın Özel Sporcuları ödüllerini törenle aldı. Başarılı sporcularımız dakikalarca ayakta alkışlandı, herkesin tüyleri diken diken oldu.

Törene spor camiası da yoğun ilgi gösterdi. Ülkemizin yaşayan efsane sporcusu ve Devlet Sporcusu unvanını ilk alan isimlerden olan başpehlivan Ahmet Taşçı, Jüri Özel Ödülü’ne layık görüldü. Taşçı’nın filminin de lakında vizyona gireceğinin açıklanması sonrasında salon adeta alkıştan yıkıldı. Dev cüsseli şampiyonun gözlerinin dolduğu dikkat çekti. Ardından yılın Sporcusu ödülü için Merih Demiral’ın ismi anons edildi. Sakatlığı nedeniyle İtalya’da tedavisi devam eden Juventus ve A Milli takımımızın yıldızı Merih’in yerine babası Burhan Demiral ve ağabeyi törene katıldı. Baba Demiral sahneye çıkarken, Karamürselli hemşerisine ödülünü Ahmet Taşçı takdim etti. FIFA tarafından geçen yıl dünyanın en iyi stoperi seçilen Merih Demiral’a da yoğun alkış vardı.
YILIN TAKIMI KOCAELİ BAYAN FUTBOL KULÜBÜ KIZLARI, GECENİN İLGİ ODAĞIYDI…
Doruktakiler 2019’da Yılın Takımı seçilen Kocaeli Bayan Futbol Kulübü’nün sevimli ve güzel kızları, gecenin ilgi odağıydı. Eşofmanlarıyla tam bir disiplin içerisinde gecede boy gösteren kızlarımız, iki kez Dünya ikincisi olması ve 2.Lig Şampiyonu olarak 1.Lig’e yükselmesinin sonucunda bu unvana layık görülmüştü. Başantrenör Hasan Alemdar özel işleri nedeniyle geceye katılamadı. Kızların antrenör Özge Arslan da gecede hazır bulundu. Şampiyon kızlarımızın heyecanı görülmeye değerdi. Birçoğu milli takımda da oynayan futbolcularımıza ödüllerini KASKF Genel Başkanı Murat Aydın takdim etti. Bir anda da salonda adeta alkış tufanı koptu. Özellikle bayanlar, kadın futbolcularımızı coşkuyla alkışladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.