SPORDA BUNLAR KONUŞULUYOR

SPORDA BUNLAR KONUŞULUYOR

  Darıca’ya sabır ve destek gerek! Tarihinin en geniş bütçeli takımı olmanın ağırlığını taşımak kolay olmuyor Darıca Gençlerbirliği...

 

 

Darıca’ya sabır ve destek gerek!

 

Tarihinin en geniş bütçeli takımı olmanın ağırlığını taşımak kolay olmuyor Darıca Gençlerbirliği için, kabul etmek gerekirse alınan sonuçlarla birlikte oynanan futbol bizleri olduğu gibi yönetimi, teknik heyeti, taraftarları da tatmin etmiyor. Elazığ galibiyeti bir ölçü olamaz ancak, moral, motivasyon, birlik ve beraberlik adına ilaç gibi geldi sarı yeşillilere… Ligin 6.haftasında deplasmanda oynanacak Düzyurt maçı Darıca’da dengelerin olumlu yada olumsuz yönde değişmesine neden olacak nitelik taşıyor. Darıca Gençlerbirliği, sabırla desteğe ihtiyaç duyduğu bir dönemden geçiyor.

 

Gebzespor Gerçekleri!

 

Camia olarak tükenmiş bir Gebzespor için sportif yorumlar yapmak artık pekte anlam taşımıyor. Derin bir uykuya dalan Gebzespor gerçekleriyle yüzleşmeli, değişim için Gebze’yi yönetenlerin değişmesi artık kaçınılmaz. Eskiçarşının masum direnişi, genç futbolcuların özverili mücadelesi taktir edilecek noktalar. BAL liginde kalıcı olmak için maç kazanmak gerek, mevcut kadroda oyunu toparlayacak, ağabeylik yapacak  birkaç oyuncu profiline ihtiyaç var.  Maçların Gebze Alaettin Kurt stadında oynanması da fiziki açıdan Gebzespor için dezavantaj olur. Metin Oktay stadında bu takım puan yada puanlar alır. 

 

 

 

Sultanorhan’ın Tek Rakibi “Kendisi”

Süper Amatör ligde iki hafta geride kaldı. Futbolseverlerin merakla beklediği Sultanorhanspor iki maçını kayıpsız geçti. Profesyonel düşünen bir yönetim, şeffaf ve verdiği sözü tutan bir anlayış, futbolcuya gösterilen sonsuz değerle, Gebze Sultanorhanspor futbola heyecan getiren, yeni bir çığır açan örnek bir kulüp oldu. Tüm bunlar sportif başarının sağlanması için gerçekleşti. Transferde kendini ispatlamış, profesyonel futbol oynamış sorunsuz kişiler tercih edildi. Beklentiler yükseldi. Derin kadro yapısı, Süper Amatör lige fazla olan futbolcu kadrosuyla Sultanorhanspor’un tek rakibi kendisi olur. Futbolcularda abartılı bir hırs, gerginlik ve Tavşantepe maçının son bölümlerinde oluşan panik havası Sultanorhanspor adına olumsuz bir görüntüydü. Deneyimli futbolcular bu noktalarda devreye girmeli.

Bu takımın maç kaybetmeyecek diye bir şartı yok. Yenile de bilir. Bunun telafisi olur. Yeter ki birlik ve beraberlik bozulmasın. Bunun telafisi olmaz. 

 

 

Dilovası Kendi Dünyasında

 

Süper Amatör lige galibiyetlerle başlayan Dilovası Belediyespor iç yapısı gereği kendi çemberinin dışına çıkmıyor. Sezer, Bahadır, Samet, Sami gibi üst düzey futbolcuları kadrosuna katarak güçlenen Dilovası Belediyespor’un en önemli eksiği çevresiyle olan iletişimsizliği olarak değerlendiriliyor.

Çok değerli, vefalı insanları içinde barındıran Dilovası Belediyespor’un başarılı olması da bölgemiz ve futbolumuz adına isteyeceğimiz ve beklediğimiz bir durumdur. Dilovası Belediyespor yetkilileri, unutulmamalı ki, futbolda da mutluluk ve başarı paylaştıkça artar. 

 

 

 

Başarı Genlerinde Var!

 

Kocaeli Futbolunun son 10 yılına damga vuran bir ekip Darıca Kale Bayramoğluspor… Başarı genlerine işlemiş ki, kim gelse o sezon Darıca Bayramoğluspor bulunduğu ligin en heyecan veren zirveye oynayan takımı oluyor. Üstelik rakiplerinden daha az bütçelerle takım kuran Bayramoğlu her zaman olduğu gibi bu sezon bir başka oynuyor. Çenesuyu’ndan sonra Kullar’ı da farklı geçen Bayramoğluspor tam bir aile görüntüsü sergiliyor. 

 

 

 

 

Bir Tuhaf Camia” Çayırova”

 

Kendi içinde ayrışan, çevresiyle barışık olmayan bir görüntü sergileyen Çayırovaspor’da işler yolunda gitmiyor. 

Geçen sezon Kocaeli şampiyonu olan coşkulu takıma Çayırova’yı yönetenler beklenen ilgiyi göstermedi. Bölgesel Amatör ligde mücadele eden bir takımın Sultangazi maçı sabahı, mahalle takımı gibi toplanıp kahvaltı yapmadan Sultangazi’ye gitmesi bazı oyuncular tarafından yadırgandı. Aynı takım maç sonu yemeği de yemedi. Bu amatör düşünceye sahip kişilerce yönetilen Çayırovaspor’un BAL liginde başarılı olmasının zor olduğu düşünülüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.