Sporcular velileriyle idman yapıyor

Sporcular velileriyle idman yapıyor

Akademi Projesini tüm hızıyla sürdüren Kağıtspor’dan yeni bir proje daha.  Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Türkiye’ye örnek olarak...

Akademi Projesini tüm hızıyla sürdüren Kağıtspor’dan yeni bir proje daha.

  

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Türkiye’ye örnek olarak gösterilen projesi Kağıtspor Akademi eğitimlerini tüm hızıyla sürdürürken yeni bir uygulama da karate branşından geldi. “Birlikte spor yapalım”  projesi kapsamında veli, sporcu, antrenör ve yöneticiler birlikte idman yapıyor.

 

 

“PROJENİN ADI; BİRLİKTE SPOR YAPALIM”

 

Kağıtspor’un Karate branşıyla başlayan “Birlikte Spor Yapalım” projesi ayda bir kez gerçekleştirilecek. Seka Sporcu Eğitim Merkezi Uzak Doğu Sporları Salonu’nda ilki gerçekleştirilen idmana kulüp ikinci başkanı Kemal Yazıcı, branş sorumlu yöneticileri Eyüp Karaaslan, Ramazan Kocabıyık, antrenörler Timur Doğan, Mesut Kolaylı, milli sporcular, alt yapı sporcuları ve sporcu velileri katıldı.

 

 

DERS NOTLARINDAN ARKADAŞ İLİŞKİLERİNE

İdman öncesi açıklama yapan kulüp antrenörleri Timur Doğan ve Mesut Kolaylı, sporcuların beslenmesinden dinlenmesine, antrenman performansından yarışma başarısına, ders notlarından arkadaş ilişkilerine varıncaya kadar velileriyle  sık sık bilgi alışverişinde bulunduklarını belirttiler. Sporcuların idmanlarda yaşadıkları ve hissettiklerini daha iyi anlama adına yapılan proje ile velilerin de spor yaparak sağlıklı kalmalarını sağlayacaklarını söylediler.

 

 

 

DİĞER BRANŞLARDA DA YAPILACAK

 

 

Veliler ise çocuklarının spor salonunda sadece karate öğrenmediğini hayata dair her türlü eğitimi aldığını gördüklerini belirterek, antrenörlere ve yöneticilere teşekkür etti. Veliler çocukları ile birlikte aynı salonda karate çalışırken, hayatlarında ilk defa böyle bir uygulama ile karşılaştıklarını belirttiler ve memnuniyetlerini dile getirdiler. Çocuklarıyla birlikte karate salonunun içinde bulunup, zaman geçirmenin çok keyifli olduğunu belirten veliler, bu tarz projelerin daha çok hayata geçmesini istediler. Projenin diğer branşlarda da uygulanacağı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.